• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Lördag Lör 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 28 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Färjestad
FBK

Karlskrona knäckte Färjestad

1 december 2016 21:40
#KHKFBK

Karlskrona är ett vinnande lag igen. Under torsdagen knäckte man Färjestad med 4-1 efter att gästerna dragit på sig mängder med utvisningar i den tredje perioden - där matchen avgjordes.


Efter sju förluster på de åtta senaste matcherna var det ett spelsuget Karlskrona som skrinnade ut på isen för hemmamötet med Färjestad.

Karlskrona tog tag i taktpinnen, skapade fler långa anfall, kom till mer avslut och pressade tillbaka Färjestad ett flertal gånger och 1-0 kom som ett brev på posten av Alexander Bergström.

Den andra perioden var en total motpol mot den första. Det var Färjestad som styrde och ställde, och som pressade tillbaka hemmalaget. Trots detta så kom 2-0 genom Marcus Paulsson efter att Alexander Bergström stått för ett fint förarbete.

Men gästerna fortsatte bombardemanget och Magnus Nygren skickade in 2-1 reduceringen från en snäv vinkel och efter det var det bud på kvittering flera gånger om, men Johan Holmqvist stod emot för sitt hemmalag på ett imponerande sätt.

Utvisningarna fällde Färjestad

Den tredje periodens inledning vill nog Färjestad helst glömma. Det var nämligen där som matchen avgjordes. Inom loppet av fem minuter drog Färjetsad på sig fem utvisningar och då passade Emil Larsson på att göra 3-1 från nära håll.

Karlskrona fick sedan momentum efter allt spel i numerärt överläge och Emil Larsson kunder också utöka till 4-1 när vi nått halva den tredje perioden. Efter det orkade inte gästerna resa sig utan Karlskrona spelade av matchen och spelade hem poängen på ett säkert sätt.