• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Lördag Lör 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 28 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt

Restauranger

Golden Star

Löfbergs Arenas hjärta. Här kan du avnjuta din hockeymatch med en oslagbar närhet till isen. I Golden Star kombineras gastronomi av toppklass i en pulserande miljö.

Förrättsbufféen består av ett blandat urval som passar utmärkt som start på din matupplevelse. När det gäller varmrätten så serveras och trancheras den på plats av våra kockar. Ni som gäst har möjlighet att möta ett ansikte bakom maten vid varje tillfälle och passa på att prata om maten. Våra kockar kan också ge er gäster med speciella önskemål rätt service. Till maten kan vår servis alltid rekommendera passande dryck.

Såklart kan du avsluta middagen med en dessert som alltid är hemgjord och noga utvald för att passa vår buffé. Kvällens dessert beställer du på plats av din servis. Passa även på att fråga om en passande avec till desserten eller prova något av våra avecpaket. 

Du bokar bord i Golden Star genom att kontakta FBK Kundcenter på 054-223300 eller [email protected] Vår rekommendation är att vara ute i god tid.

After Game
Slutsignalen i varje match innebär starten för After Game i Golden Star. Skön musik och härlig stämning blandas med god dryck och trevlig personal. Vi öppnar dörrarna och alla är välkomna.

Hockeybussen
Du missar väl inte att du kan ta bussen till matchen? Till varje match går bussar från Stora Torget till Löfbergs Arena. 120-90-60-30 minuter innan nedsläpp och 30-60-90 minuter efter match.

The Chef's Table
Möt vännerna. Möt maten.
Välkommen till vårt bord, kockens bord.
Här hittar du mat- och dryckesupplevelser, närheten till dina vänner och en vid vy mot en värld fylld av sport och evenemang. Varje besök ska vara en totalupplevelse. Varje besök ska vara minnesvärt. Att sitta vid kockens bord är att luta sig tillbaks och njuta. Vi med dig på en mat och dryckesresa i en unik miljö.

Kvällen startar alltid med en fördrink som följs av en sjurätters middag som lagas av kocken i det öppna köket precis vid ditt bord. Dryckespaketet är noga utvald och vår personal har alltid mycket att berätta om den utvalda drycken. Vi vill att du ska komma så nära som möjligt, vare sig det gäller maten, drycken, kockarna, personalen, matchen eller vännerna.

 

Nitton32
I Nitton32 känner du pulsen. Här samsas restaurang, bar och konferens.

Lunch
Varje vardag serverar vi en omtyckt lunchbuffé bestående av två varmrätter, soppa, nybakat bröd och en stor salladsbuffé. Att du får smulpaj till kaffet ser vi som en självklarhet. Vi har öppet mellan klockan 11.30-14.00.

Vi rekommenderar större sällskap att boka bord. Det gör ni hos FBK Kundcenter på 054-223300 eller [email protected] För lunchbuffén betalar du 99kr eller köper ett lunchhäfte där 10st luncher kostar 890kr.

 

 

Match
Nitton32 är en naturlig samlingsplats för dig som vill äta god mat och alltid få den senaste om laget inför matchen. Vi öppnar restaurangen två timmar innan nedsläpp och är öppna för båda bokade sällskap och drop-in gäster i mån av plats. 

Hockeytugg
I vårt populära Hockeytugg serveras maten i Nitton32 och sedan går du till din sittplats lagom till matchstart. Det finns tre olika typer av Hockeytugg.

  • Hockeytugg - du har en sittplats under matchen på A2 höger. (449kr)
  • Hockeytugg Uteserveringen - du har en sittplats på terrassen som är belägen över ståplats. (599kr)
  • Hockeytugg Skylounge - du har en sittplats på vår nyaste bar på fjärde etage. (499kr)

Alla Hockeytugg bokas HÄR

Boka bord

Om du har ett säsongskort eller en biljett kan du såklart boka ett bord ändå och endast betala för den mat du äter och dryck du dricker. Du bokar bord genom att kontakta FBK Kundcenter på 054-223300 eller [email protected] Observera att om ni är ett sällskap på sex personer eller fler måste ni även förboka mat från menyn nedan.

Uppsnack

Ca en timme innan nedsläpp får Nitton32 besök av en av tränarna från laget som berättar om läget i laget, kvällens matchuppställning. Du får även chansen att ställa frågor.