Löfbergs Arena/Färjestad BK stärker upp sitt team
2023-01-17
Färjestad BKs lag i Löfbergs Arena behöver förstärkas med två stycken heltidstjänster och med mer extrapersonal. Dels söker vi en Assisterande Service Manager och en kock men även extrapersonal till våra barer och restauranger. Är det du eller någon du känner som passar för tjänsterna? Nedan kan du läsa mer om tjänsterna.

Löfbergs Arena/Färjestad BK söker Assisterande Service Manager

Som assisterande service manager blir du en viktig del av Löfbergs Arena och kommer där arbeta med den dagliga driften samt utförandet av våra bokningar. Läs mer om tjänsten här.

Löfberg Arena/Färjestad BK söker Kock!

Som kock på Löfbergs Arena blir du en viktig del av vårt team. Löfbergs Arena har en hög ambition och strävar alltid efter att laga mat på hög nivå för alla tillfällen. Läs mer om tjänsten här.

Löfbergs Arena söker vardagshjältar!

Vi på Löfbergs Arena jobbar med event som ger andra människor mening i vardagen, event som gör skillnad, inte bara i stunden utan som skapar minnen för livet. Oavsett om det är hockeymatcher, konserter, julshower eller melodifestivalen så är vår personal den viktigaste ingrediensen för att skapa just det. Läs mer om tjänsten här.

Löfbergs Arena