En Hjelte förlänger med Färjestad BK
Publicerad: 2021-06-09
Partner
McDonalds är sedan tidigare en stor partner till Färjestad BK. Ett samarbete som nu fortsätter in i framtiden.

– Vi vill vara med och hjälpa till så att nya idrottsdrömmar föds och genomsyras av glädje, säger Patrik Hjelte, McDonalds Värmland.

Patrik Hjelte är en av de största franchisetagarna inom McDonalds. Bland annat så ligger McDonalds restauranger i Värmland under företagsparaplyet. En stor aktör på den värmländska arbetsmarknaden, och en stor och viktig aktör för Värmland och för Färjestad BK.
–McDonalds är ett företag som vi i Värmland, och i synnerhet Färjestad BK, ska vara stolta över. Det är också väldigt inspirerande för oss att få vara med och bygga varumärket ännu starkare. Att de nu också väljer att fortsätta sin satsning tillsammans med oss vittnar om att samarbetet fungerat väldigt bra. Vi är glada att vi som förening får vara med på McDonalds och Patriks fortsatta framgångsresa, säger Niclas Eriksson, Färjestad BK.

Idrottsintresset och viljan att stötta idrotten är stor hos Hjelte och hans företag.
– För oss är det givet att fortsätta samarbetet med Färjestad BK. Vi tror och hoppas självklart på ett spännande år för både dam och herrlag, men väl så viktigt är vår satsning på knatte och juniorverksamheten där nya idrottsdrömmar föds och genomsyras av glädje, lärande och utveckling, säger Patrik Hjelte.

Kommunikatör Stefan Eriksson