Löfberg Arena/Färjestad BK söker Kock
Publicerad: 2023-01-17
Ett välkomnande leende, en smakupplevelse, en insikt eller barnbarnets smörpassning. Alla är värdefulla ögonblick. Tusentals människor besöker Löfbergs Arena varje vecka. Det är tusentals ögonblick. Vårt fokus är att göra dom värdefulla.

Om oss

Vi på Löfbergs Arena jobbar med event som förenar människor, event som gör skillnad, inte bara i stunden utan som skapar minnen för livet. Oavsett om det är melodifestivalen, hockeymatcher, bröllop eller luncher så är vår personal den viktigaste ingrediensen för att skapa just minnen och mening. Tillsammans arbetar vi för att skapa värdefulla ögonblick att minnas.

Rollen

Som kock på Löfbergs Arena blir du en viktig del av vårt team. Löfbergs Arena har en hög ambition och strävar alltid efter att laga mat på hög nivå för alla tillfällen. Vi älskar utveckling och Vi jobbar aktivt med att ge en trygg, utvecklande och inspirerande anställning där vi tillsammans växer, som företag och som individer. Arbetstiden är eventbaserad med stor del förlagd dagtid.

Du

Rollen som kock i Löfbergs Arena är omfattande och varierande. Det kräver att du som person är flexibel, strukturerad och prestigelös. Du ser positivt på förändringar, bidrar i förändringsarbetet och har höga ambitioner att utvecklas tillsammans med företaget. Du har bred erfarenhet av matlagning, förstår vikten av goda förberedelser och är van att jobba strukturerat. Du är gästfokuserad, serviceinriktad och genuint intresserad av mat. Du sprider bra energi och skapar trivsel. Vårt köksteam älskar utveckling – så gör även du. Du behärskar såväl varm som kall matlagning och har minst 5-års erfarenhet med goda referenser. Du har körkort.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med sex månaders provanställning. Start omgående. Skicka din ansökan till [email protected] och märk med ”Kock”. Alla ansökningar kommer behandlas löpande.

Löfbergs Arena