Löfbergs Arena/Färjestad BK söker vardagshjältar
Publicerad: 2023-01-17
Snabba puckar, gitarrsolon och gemenskap = Glädje!

Vi på Löfbergs Arena jobbar med event som ger andra människor mening i vardagen, event som gör skillnad, inte bara i stunden utan som skapar minnen för livet. Oavsett om det är hockeymatcher, konserter, julshower eller melodifestivalen så är vår personal den viktigaste ingrediensen för att skapa just det. Därför söker vi dig som gillar att utvecklas, som brinner för andras välmående och som vill vara med och skapa glädjefyllda event.

Som en del av vårt team erbjuds du snabba puckar, gitarrsolon och gemenskap. Vår strävan att alltid vara bättre än dagen innan ger en arbetsplats i ständig förändring med fina möjligheter att prova på olika yrkesroller och uppgifter. Vi vill att vår personal stannar länge hos oss och utvecklas, bidrar och har roligt. Dessutom finns mycket goda chanser att hitta nya vänner.

Passar följande påståenden in på dig så ser vi gärna din ansökan om en plats i vårt lag:

  • Jag tycker om när andra mår bra.
  • Jag gillar att utvecklas.
  • Jag vill bidra och göra mitt bästa.
  • Jag vill vara en del av ett grymt team.

Vi söker alltid nya stjärnor till vårt team, just nu främst inom bar och restaurang. Skicka din ansökan till [email protected] och märk med ”Vardagshjälte”. Alla ansökningar kommer behandlas löpande.

Löfbergs Arena