Lunchpremiär, gött mos och uppdaterat Skafferi!
Publicerad: 2020-08-27
Lunch
Nu på måndag slår The Locker Room upp dörrarna för lunchen igen. Här kan du läsa om vad som väntar under premiärveckan!

Äntligen är det dags att öppna upp vår lunch igen… herregud vad vi har längtat. Förberedelserna är i fullgång och utgår från två delar.

Första och viktigaste delen är att ni, våra gäster, ska känna er trygga med att besöka oss och att vi gör allt vi kan för att tillgodose en säker miljö. Givetvis kommer det märkas på många olika sätt och med avstånd mellan borden, men som tur är har vi stora lokaler som även med avstånd rymmer många gäster. Vi erbjuder med andra ord bra förutsättningar för ett ansvarsfullt lunchbesök.
{!B}

Den andra och roligaste delen är att fortsätta utveckla lunchkonceptet. Vi är verkligen tacksamma för all bra respons ni gett vår unika lunch, speciellt nämns vårt Skafferi (salladsrum) och att vi erbjuder många olika rätter på tallrik. Vi tackar ödmjukt, men istället för att sitta nöjda tänker vi ge er ännu mer av det ni uppskattar mest.

  • Vi kommer t.ex. utöka salladsrummet med en speciell Raw Food sektion, den kommer passa extra bra för er som uppskattar obehandlade grönsaker fullproppade med näring eller er som vill plocka ihop en egen sallad som huvudrätt.
  • Våra bowls är uppdaterade, inte bara med nya konstiga namn, utan även med nya fräscha tillbehör.
  • Haft en lite för bra sommar? Lugn… utöver vår omtyckta smulpaj erbjuds numera även en nyttigare godsak till kaffet.
  • Vi kommer ha tillbehör till vattnet som citron, gurka och lime samt ha karaffer för er som är extra törstiga eller är del av större sällskap.
  • Vår köksmästare Andreas är just nu på en digital gastronomisk resa. Siktet är inställt på att hitta inspiration till nya smakrika rätter från olika hörn av världen med målsättning att kunna erbjuda mer mångfald i menyerna. Helt klart spännande utmaningar i kockarnas vardag och förhoppningsvis även uppskattade inslag på era lunchtallrikar framöver.
    {!C}

Det göttiga moset då?

Det är en del av första veckans lunchmeny, då i sällskap av wallenbergare, denna klassiska favorit. Det kommer också vara en del mycket trevliga överraskningar under premiärveckan så missa inte att besöka oss. Ta del av hela veckans meny här nedan.

Håll ut, håll avstånd och käka en riktigt bra lunch!

Hälsningar från oss i The Locker Room!
{!A}

Kundcenter Färjestad BK