Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Tisdag Tis 15 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Måndag Mån 7 Mars Mar

Bli medlem i Färjestad BK

Du, jag, vi – tillsammans!
Det är vi som ska göra det.
Det är vi som ska ta Färjestad BK in i framtiden – med start idag!

Välkommen att bli medlem. Du blir då en del av föreningen Färjestad Bollklubb.
Allt sedan den där dagen i november 1932 har den lilla kvartersklubben tagit steg. Från ett möte i en kiosk till en av Sveriges största och mest framgångsrika klubbar. Tänk hur det kan bli!

Detta har varit möjligt genom att många kloka och drivna människor genom åren samlats och gemensamt fattat bra beslut, presterat bra på rinken och samlat åskådare på läktarna.

Även om vår slogan ”Stort Hjärta – Hårt Arbete” inte härrör från de tidiga åren på 1930-talet så är det just de som genomsyrat vår klubb sedan dessa dagar.

Nu börjar vi närma oss ny säsong, det är faktiskt sant. 1 maj startar Färjestad BK säsongen 2021/2022 med allt vad det innebär. Vi har redan presenterat en rad intressanta spelare till kommande säsongs lagbygge, och några till är på gång in.

Spelare som vi verkligen tror att du kommer att gilla och som kommer att göra skillnad på isen. Vi tror verkligen att vi kommer att kunna presentera ett mycket slagkraftigt lag 2021/2022, även om mycket jobb återstår innan vi är där.
 
Ny säsong innebär också andra utmaningar, inte minst när pandemin fortfarande håller oss i ett järngrepp. Vi vet fortfarande inte om, eller för den delen på vilket sätt, vi kommer att kunna skapa ett av hockeysveriges häftigaste hockeyupplevelse i Löfbergs Arena.

Vi hoppas naturligtvis kunna erbjuda våra grönvita fans chansen att på plats vara en del av Färjestad BK, men vi vet ännu inte om detta kommer att vara möjligt. Ovissheten är ohyggligt jobbig!
 
Det är heller ingen hemlighet att vi kämpar med ekonomin, där pandemin har satt djupa ekonomiska sår i verksamheten. Ovissheten om kommande säsong kommer att fortsätta påverka våra ekonomiska förutsättningar ett bra tag framöver.

Vi har god kostnadskontroll och vi är lyckligt lottade att vi har i grunden en stark ekonomi, men trots det är det fortfarande en mycket utmanade tid för oss. Tillsammans kommer vi att klara av utmaningen, det är vi säkra på!

Väljer du att bli en del av föreningen så ska vi göra allt vi kan för att du ska känna dig som den del av föreningen du är.

I ditt medlemskap ingår:

  • Inbjudan till Årsmöte
  • Möjlighet att påverka och engagera dig i Färjestad Bollklubbs framtid
  • Exklusivt utskick en gång i veckan med start i augusti 2021 – Vi delar med oss av vår vardag, berättar om verksamheten med fokus på elitverksamhet. Vår GM Peter Jakobsson ger er en nära bild om laget och inte minst avslöjar spännande sportsliga nyheter
  • Förtur till utvalda biljettsläpp, exempelvis slutspels- och konsertbiljetter.
  • 10% rabatt i FBK Shopen (gäller ej reavaror).
  • Fysiskt medlemskort.


Tveka aldrig att höra av dig med synpunkter om vår verksamhet.
Vi vill bli bättre på alla sätt och din åsikt är viktig i det arbetet.

Medlemsåret sträcker sig mellan 1/5 - 30/4

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM