Bild saknas
Bli medlem i Färjestad BK

Du, jag, vi – tillsammans!

Det är vi som ska göra det.

Det är vi som ska ta Färjestad BK in i framtiden – med start idag!

Välkommen att bli medlem. Du blir då en del av föreningen Färjestad Bollklubb. Allt sedan den där dagen i november 1932 har den lilla kvartersklubben tagit steg. Från ett möte i en kiosk till en av Sveriges största och mest framgångsrika klubbar. Tänk hur det kan bli!

Detta har varit möjligt genom att många kloka och drivna människor genom åren samlats och gemensamt fattat bra beslut, presterat bra på rinken och samlat åskådare på läktarna.

Även om vår slogan ”Stort Hjärta – Hårt Arbete” inte härrör från de tidiga åren på 1930-talet så är det just de som genomsyrat vår klubb sedan dessa dagar.

Väljer du att bli en del av föreningen så ska vi göra allt vi kan för att du ska känna dig som den del av föreningen du är.

Missa inte en match - häng med hela säsongen med ett seriekort

I ditt medlemskap ingår:

  • Inbjudan till Årsmöte
  • Möjlighet att påverka och engagera dig i Färjestad Bollklubbs framtid
  • 10% rabatt i FBK Shopen (gäller ej reavaror)
  • Förtur till utvalda biljettsläpp, exempelvis slutspels- och konsertbiljetter. För att få förtur till slutspelsbiljetter behöver du ha blivit medlem senast sista december 2024.

Tveka aldrig att höra av dig med synpunkter om vår verksamhet. Vi vill bli bättre på alla sätt och din åsikt är viktig i det arbetet. Medlemsåret sträcker sig mellan 1/5 - 30/4.

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM