Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Fredag Fre 23 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 3 November Nov
Lördag Lör 7 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Färjestad
FBK

Publikfest väntar i Gavlerinken Arena

26 oktober 2018 15:00
#BIFFBK

Det väntas mycket folk till Gavlerinken Arena när Brynäs tar emot Färjestad under lördagskvällen. Brynäs har verkligen fått upp farten och siktar på en ny seger, men Färjestad har målbilden klar - att klättra mot toppen.


Noterbart Brynäs

– Efter en tung start på säsongen har Brynäs nu fått upp farten. Laget har hittat en väg att vinna sina matcher, och har också lyckats stänga igen defensivt på ett imponerande sätt. Senast besegrades Djurgården på bortais med 2-1, efter storspel av både försvaret och målvakten David Rautio.

– Nicklas Danielsson i Brynäs stod för det matchavgörande målet mot Djurgården. Den forne stormålskytten har verkligen fått det att lossna och har nu gjort mål i tre raka matcher efter att ha inlett säsongen med åtta mållösa matcher.

– Även om Brynäs har gått bra på slutet, så har man fortfarande lite problem på hemmaplan. Brynäs har bara plockat in sju poäng på hemmais på fem spelade matcher.

Noterbart Färjestad

– Det var nästan ett kors i taket på Löfbergs Arena efter torsdagskvällen när Rögle besegrades med 5-2. Backen Robin Press som inte är en notorisk målskytt ståd för två mål i matchen - och båda var riktigt snygga.

– Om Brynäs haft problem på hemmais, så har Färjestad detsamma på bortaplan. Fyra inspelade poäng på fem matcher, och endast tio gjorda mål på dessa fem matcher.

– Ifjol vann Färjestad tre av lagens fyra interna möten. Bland annat med 4-1 i Gavlerinken Arena för exakt ett år sedan.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #BIFFBK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.