• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Lördag Lör 10 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Färjestad
FBK

Glödhet backduell i Lindab Arena

13 november 2018 10:30
#RBKFBK

Tisdagen bjuder på mötet mellan formstarka Rögle och Färjestad där SHL:s två poängstarkaste spelare de senaste fem matcherna, backarna Kodie Curran och Jesse Virtanen, ställs mot varandra i en häftig match i matchen.


Noterbart Rögle

– Rögle har varit glödheta den senaste tiden och avslutade innan landslagsuppehållet med fyra raka segrar. Den fina formen har lyft klubben från jumboplatsen till plats tio i tabellen med 20 inspelade poäng.

Kodie Curran har, precis som Rögle, varit i fantastiskt fin form på slutet. Backen har gjort poäng i sju raka matcher, totalt tio pinnar och dessutom nätat i tre raka matcher. I de tre senaste matcherna har kanadensraen snittat över 25 minuter i istid och skjutit totalt 14 skott.

– Två ytterligare spelare att hålla ett extra öga på är Ted Brithén och Leon Bristedt. De båda har också varit i bra form och noterats för sju respektive sex poäng de fem senaste matcherna.

Noterbart Färjestad

– Tabellsexan Färjestad har spelat in 24 poäng under säsongen. Klubben har segrat i re av de fem senaste och vann med 4-1 hemma mot Malmö innan uppehållet.

Jesse Virtanen är SHL:s poängstarkaste spelare sett till de fem senaste matcherna. Den finländske backklippan har gjort två mål och sju assist för totalt nio poäng. Det är två poäng fler än tvåan på listan, Kodie Curran. Räkna med en häftig duell när SHL:s två hetaste backar drabbar samman under tisdagen.

– Färjestad besegrade Rögle den 25 oktober med 5-2 hemma i Löfbergs Arena. Kan de upprepa den matchen och ta en ny seger mot laget från Ängelholm?

– Färjestads center, Johan Ryno, var näst ut i vår stafettintervjuserie. Läs den här här.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #RBKFBK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.