• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Färjestad
FBK

Glödhet backduell i Lindab Arena

13 november 2018 11:30
#RBKFBK

Tisdagen bjuder på mötet mellan formstarka Rögle och Färjestad där SHL:s två poängstarkaste spelare de senaste fem matcherna, backarna Kodie Curran och Jesse Virtanen, ställs mot varandra i en häftig match i matchen.


Noterbart Rögle

– Rögle har varit glödheta den senaste tiden och avslutade innan landslagsuppehållet med fyra raka segrar. Den fina formen har lyft klubben från jumboplatsen till plats tio i tabellen med 20 inspelade poäng.

Kodie Curran har, precis som Rögle, varit i fantastiskt fin form på slutet. Backen har gjort poäng i sju raka matcher, totalt tio pinnar och dessutom nätat i tre raka matcher. I de tre senaste matcherna har kanadensraen snittat över 25 minuter i istid och skjutit totalt 14 skott.

– Två ytterligare spelare att hålla ett extra öga på är Ted Brithén och Leon Bristedt. De båda har också varit i bra form och noterats för sju respektive sex poäng de fem senaste matcherna.

Noterbart Färjestad

– Tabellsexan Färjestad har spelat in 24 poäng under säsongen. Klubben har segrat i re av de fem senaste och vann med 4-1 hemma mot Malmö innan uppehållet.

Jesse Virtanen är SHL:s poängstarkaste spelare sett till de fem senaste matcherna. Den finländske backklippan har gjort två mål och sju assist för totalt nio poäng. Det är två poäng fler än tvåan på listan, Kodie Curran. Räkna med en häftig duell när SHL:s två hetaste backar drabbar samman under tisdagen.

– Färjestad besegrade Rögle den 25 oktober med 5-2 hemma i Löfbergs Arena. Kan de upprepa den matchen och ta en ny seger mot laget från Ängelholm?

– Färjestads center, Johan Ryno, var näst ut i vår stafettintervjuserie. Läs den här här.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #RBKFBK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.