• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Lördag Lör 10 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt

Tifogruppen

Tifogruppen består av personer som brinner för Färjestad BK. Vi anordnar läktararrangemang, även kallat tifon, för laget vi älskar.

Detta sker givetvis helt ideellt eftersom det är hyllningar från oss till Färjestad. Så ska det förbli, emellertid uppstår det en hel del kostnader kring detta när det görs i större skala. Det kan vara exempelvis tyg, flaggpinnar, tejp, färg och en hel massa annat.

Känner du att du vill stötta oss och bidra till dessa tifon? Alla bidrag är välkomna, stora som små. Donera gärna en slant via PayPal (se till höger) eller lägg en slant i någon av insamlingshinkarna på matcherna. Tifogruppen har en insamlingshink vid the wolfpacks bord i Nitton32, samt ett bord i entréhallen. Genom ditt stöd bidrar du till både ett ökat stöd för Färjestad och en bättre stämning på matcherna.

Undrar du något eller är sugen på att hjälpa till på annat sätt än ekonomiskt? Gå gärna fram till någon av oss på en match! Du hittar oss med insamlingshinkarna. Via e-post når du oss på [email protected]

Intro, tifo och Pelle P - 2016-01-09

Här kommer intro, tifo och lite Pelle P för er som inte var där - eller för er som var där men vill se det igen. Stort tack till gänget i Tifogruppen som i vanlig ordning levererade en mästerlig kreation. För den som vill stötta Tifogruppen - Färjestad BK med en slant, klicka på länken så finns mer info om hur du kan ge ett bidrag till tifokassan. http://www.farjestadbk.se/fanzone/tifogruppen

Posted by Färjestad BK on den 11 januari 2016