• Huvudsponsorer

Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Tifogruppen

Tifogruppen består av personer som brinner för Färjestad BK. Vi anordnar läktararrangemang, även kallat tifon, för laget vi älskar.

Detta sker givetvis helt ideellt eftersom det är hyllningar från oss till Färjestad. Så ska det förbli, emellertid uppstår det en hel del kostnader kring detta när det görs i större skala. Det kan vara exempelvis tyg, flaggpinnar, tejp, färg och en hel massa annat.

Känner du att du vill stötta oss och bidra till dessa tifon? Alla bidrag är välkomna, stora som små. Donera gärna en slant via PayPal (se till höger) eller lägg en slant i någon av insamlingshinkarna på matcherna. Tifogruppen har en insamlingshink vid the wolfpacks bord i Nitton32, samt ett bord i entréhallen. Genom ditt stöd bidrar du till både ett ökat stöd för Färjestad och en bättre stämning på matcherna.

Undrar du något eller är sugen på att hjälpa till på annat sätt än ekonomiskt? Gå gärna fram till någon av oss på en match! Du hittar oss med insamlingshinkarna. Via e-post når du oss på [email protected]

Intro, tifo och Pelle P - 2016-01-09

Här kommer intro, tifo och lite Pelle P för er som inte var där - eller för er som var där men vill se det igen. Stort tack till gänget i Tifogruppen som i vanlig ordning levererade en mästerlig kreation. För den som vill stötta Tifogruppen - Färjestad BK med en slant, klicka på länken så finns mer info om hur du kan ge ett bidrag till tifokassan. http://www.farjestadbk.se/fanzone/tifogruppen

Posted by Färjestad BK on den 11 januari 2016