Välkomna till The Locker Room!
Publicerad: 2018-08-28
Löfbergs Arena
Nu har portarna slagits upp för vår nya restaurang, The Locker Room. En helt ny upplevelse i Löfbergs Arena där mat och dryck håller absolut högsta klass.

The Locker Room Restaurant är den nya restaurangen i Löfergs Arena som kommer att ge våra besökare en unik upplevelse de tidigare inte fått.

The Locker Room Restaurant tar också ett större grepp kring fräschör genom införandet av ett stort skafferi med en utökad salladsbuffé. Miljön i den nya restaurangen är estetiskt mer tilltalande än tidigare och är i sig själv inbjudande till trevliga stunder med vänner, familj och kollegor.

– Vi är jättenöjda med resultatet. Lokalerna har fått sig en total makeover och matdelen har ett helt annat upplägg än tidigare. Nu gäller upplagd tallrik såväl på lunch som på hockey och andra evenemang. Vår salladsbuffé i Skafferiet är betydligt större än tidigare med ett bredare urval. Våra kockar får också chansen att synas och briljera lite mer, och ha en helt annan kontakt med gästerna än tidigare, säger Örjan Lindgren som är ansvarig för mat- och dryck i Löfbergs Arena.

Konferensdelen har även den fått en komplett makeover och kommer att vara en mycket mer bekväm lokal att ha konferenser i.
– Våra tidigare utrymmen har tjänat oss väl och varit populära, men det var dags att även där göra en förändring, säger Lindgren.

Det populära matkonceptet Hockeytugg fortsätter i The Locker Room i samband med hockeymatcherna.
– Jättekul att vår hockeypublik som vill kombinera mat och hockey nu har fått en så fin restaurang att gå till. Jag skulle nog vilja säga att vi har hockeysveriges finaste arenarestaurang i och med tillkomsten av The Locker Room, säger Johan Kemi, event- och privatmarknadschef i Färjestad BK.

The Locker Room - Matchkoncept

– Här i hjärtat av Löfbergs Arena, inspirerat av våra hockeymiljöer, har vi skapat en helt ny unik restaurangupplevelse. Man sitter i runda soffor, vid långbord eller i våra bekväma omklädningsrumssektioner. Beställer gör man från sin plats och vår personal serverar allt vid ert bord, säger Örjan Lindgren.

The Locker Room har flera olika matsalar, en inglasad balkong med seende bord och en uteservering med gräs, parasoller, garanterat bra väder och en egen Gin och Tonic bar.
– Maten är streetfood-inspirerad med smaker från olika delar av världen. Allt från den klassiska burgaren till asiatisk lax med nudelsallad finns på menyn. Givetvis hittar man också vällagad mat till de lite yngre besökarna, säger Lindgren.

Förbeställning av mat och dryck

The Locker Room är en väldigt populär samlingsplats för mat och dryck innan våra matcher och event. Vi vill därför att ni förbeställer er mat. Det gör att ni i lugn och ro kan njuta av det vi serverar utan att behöva oroa er för om ni ska hinna till matchen eller konserten startar.

The Locker Room – Balkongen

Välkomna ut till balkongen, placerad i hjärtat av arenan där pulsen och stämningen är som bäst. Borden ligger ut mot isen och ni både äter, dricker och ser matchen från era platser. Borden passar bäst för fyra men det får plats sex personer. Varje bord har ett eget glasparti som går att öppna om man vill ha in stämningen direkt till bordet!

The Locker Room – Uteserveringen

En trappa upp från restaurangen ligger uteserveringen. En oas ni inte hittar i någon annan arena med gräs, parasoller, garanterat bra väder och en egen Gin och Tonic bar. Vyn över isen och arenan kan knappast bli bättre. Äter gör ni en trappa ner i The Locker Room innan matchen. Vi garanterar en unik upplevelse.
{!B}

LADDA UPP OCH KOM I MATCHSTÄMNING I NYA OCH EXKLUSIVA THE LOCKER ROOM

Vårt oerhört populära koncept Hockeytugg tar vi nu till en ny nivå. Gör som så många andra, ladda upp i nya The Locker Room innan matchen. Njut av mat, dryck och av atmosfären samtidigt som du får det senaste om laget inför matchen. The Locker Room öppnar alltid två timmar innan nedsläpp.

Hockeytugg – fritt val från menyn och sittplatsbiljett

Ta plats i arenan med en bekväm sittplatsbiljett. The Locker Room är redan en riktig klassiker – livlig och pulserande med grym stämning innan våra hemmamatcher i Löfbergs Arena.

Hockeytugg Balkongen - fritt val från menyn och eget bord på balkongen under matchen

Välkomna ut till balkongen, placerad i hjärtat av hallen där pulsen och stämningen är som bäst. Borden ligger ut mot isen och ni både äter, dricker och ser matchen från era platser. Borden passar bäst för fyra men det får plats sex personer. Varje bord har ett eget glasparti som går att stänga om stämningen där ute blir lite för bra eller man bara vill kunna prata lite mer ostört. En nytt, ett anpassat och ett fantastiskt sätt att uppleva hockey!

Hockeytugg Uteserveringen – fritt val från menyn och plats på Uteserveringen

Var en del av matchen, och då menar vi närmast bokstavligen, i en skön och unik miljö! Innan matchen äter du i The Locker Room. En trappa upp från restaurangen ligger uteserveringen, en oas ni inte hittar i någon annan arena. Med gräs, parasoller, garanterat bra väder och en egen Gin och Tonic bar kan vi utlova en unik upplevelse. Vyn över isen och arenan kan knappast bli bättre. Uteserveringen är oerhört populärt och rekommendationen är att vara ute i god tid med att boka detta paket. Måste upplevas!

Hockeytugg Skylounge - fritt val från menyn och Skyloungebiljett

Följ matchen från arenans bästa platser i trevlig och unik barmiljö. Med en Skyloungebiljett får du en egen sittplats längs med det långa barbordet samtidigt som du beställer det du önskar dricka. Äter gör du i The Locker Room innan matchen. Kan hockey upplevas på ett bättre sätt? Observera att åldersgräns 18 gäller.

Förbeställning av mat och dryck

Vårt Hockeytugg i The Locker Room är en väldigt populär samlingsplats för mat och dryck innan våra matcher och event. Vi vill därför att ni förbeställer er mat. Det gör att ni i lugn och ro kan njuta av det vi serverar utan att behöva oroa er för om ni ska hinna till matchen eller konserten startar. Vi kontaktar dig efter bokning för att ta din förbeställning.

Boka något av våra olika Hockeytugg på farjestadbk.se.

Kommunikatör Stefan Eriksson