Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Lördag Lör 22 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Idag 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Fredag Fre 23 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Hemma
Färjestad
FBK
Borta
Malmö
MIF

Malmö Redhawks nästa på programmet

25 september 2019 13:00
inför match

Säsongens första möte med Malmö Redhawks väntar i Löfbergs Arena i morgon. Ett Malmö som kommer från en färsk vinst på hemmaplan mot Luleå i lördags.


Skåningarnas säsong började i moll men har repat sig under de tre matcher de spelat hittills. En klar premiärförlust borta mot Leksand (2-5) följdes upp med en ny förlust, då i hemmaderbyt mot Rögle (3-4). I lördags kom så den första trepoängaren och det med besked. Klara 4-1 mot ett erkänt starkt Luleå visar att Malmö är på rätt spår.

En viktig sak för Färjestad är att minimera utvisningarna. Malmö har för tillfället de bästa siffrorna i powerplay. På åtta försök har de satt pucken i nät vid fyra tillfällen. Färjestads siffra i boxplay är 14 utvisningar och tre insläppta mål, eller 78.57 om man vill räkna om det i procent. Färjestads PP-siffor är 33.33 procent mot Malmös boxplaysiffror som är 62.50. Det är ännu tidigt på säsongen så siffrorna kanske inte säger jättemycket om helheten.


Det finns ett antal FBK-bekantingar i dagens Malmö Redhawks. Johan Olofsson och Niklas Arell såg den senaste matchen från läktaren, medan Max Görtz och Jesper Jensen Aabo, som gick under namnet Jesper B Jensen under hans FBK-tid, har spelat samtliga tre.

Färjestad kan i kölvattnet av Martin Johanssons nygamla skada ändå glädja sig åt att Jesper Olofsson är tillbaka i full träning. Under onsdagens pass fanns även Jens Westin med. Jens åkte på en smäll borta mot Brynäs och tränade inte med laget igår men är nu åter.

Morgondagens match i Löfbergs Arena startar klockan 19:00. Har du inte redan säkrat din plats i arenan så kan du med några klick göra det via länken nedan.