Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Idag 22 Oktober Okt
Fredag Fre 23 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 3 November Nov
Lördag Lör 7 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Hemma
Färjestad
FBK
Borta
Luleå
LHF

Färjestad-Luleå avslutar matchveckan

18 oktober 2019 13:30
inför match

För tredje gången den här veckan är det dags för Michael Lindqvist och gänget att hoppa ut på Löfbergs Arenas isparkett. Luleå är nästa motståndare.

– Vi går alltid för vinst, men som alltid är Luleå ett tungt lag att möta, säger gårdagens tvåmålsskytt, Michael Lindqvist.


Luleå kommer till Karlstad med en färsk hemmaseger i bagaget - Leksand besegrades med 4-3 igår. Däremot har det varit motigare för norrbottningarna på bortaplan. En seger på fem försök, en seger som kom mot Oskarshamn 28 september.

Luleå huserar innan lördagens omgång på en sjunde plats i tabellen med 18 poäng, Färjestad på fjärde med 22 poäng. Något som inte betyder speciellt mycket när pucken släpps 15:15 i Löfbergs Arena i morgon.
– Framåt är vi starka, det vet vi. Vi börjar få ordning på defensiven också och vi jobbar varje dag med att bli bättre på allt vi gör. När vi väl blir det så kommer vi att bli svåra att tas med, sade Michael Lindqvist efter matchen mot serieledande Rögle. ”Linkan” som petade dit två puckar igår är i topp SHL’s poängliga med 16 poäng på 11 matcher - fördelat på 8 mål och lika många passningar.
– Vi har en bra kemi i vår kedja med ”Gurra” som murbräcka, ”Lilliz” med sina flippmackor och jag då som har till störat uppgift att peta in nån puck här och där. Det har ju gått bra hittills och vi hoppas det fortsätter, säger Lindqvist.

Lördagens match i Löfbergs Arena startar klockan 15:15 och har du ännu inte säkrat din plats i arenan så går det utmärkt att göra via länken nedan.