Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Tisdag Tis 15 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Måndag Mån 7 Mars Mar
Hemma
Färjestad
FBK
Borta
Luleå
LHF

Färjestad-Luleå avslutar matchveckan

18 oktober 2019 13:30
inför match

För tredje gången den här veckan är det dags för Michael Lindqvist och gänget att hoppa ut på Löfbergs Arenas isparkett. Luleå är nästa motståndare.

– Vi går alltid för vinst, men som alltid är Luleå ett tungt lag att möta, säger gårdagens tvåmålsskytt, Michael Lindqvist.


Luleå kommer till Karlstad med en färsk hemmaseger i bagaget - Leksand besegrades med 4-3 igår. Däremot har det varit motigare för norrbottningarna på bortaplan. En seger på fem försök, en seger som kom mot Oskarshamn 28 september.

Luleå huserar innan lördagens omgång på en sjunde plats i tabellen med 18 poäng, Färjestad på fjärde med 22 poäng. Något som inte betyder speciellt mycket när pucken släpps 15:15 i Löfbergs Arena i morgon.
– Framåt är vi starka, det vet vi. Vi börjar få ordning på defensiven också och vi jobbar varje dag med att bli bättre på allt vi gör. När vi väl blir det så kommer vi att bli svåra att tas med, sade Michael Lindqvist efter matchen mot serieledande Rögle. ”Linkan” som petade dit två puckar igår är i topp SHL’s poängliga med 16 poäng på 11 matcher - fördelat på 8 mål och lika många passningar.
– Vi har en bra kemi i vår kedja med ”Gurra” som murbräcka, ”Lilliz” med sina flippmackor och jag då som har till störat uppgift att peta in nån puck här och där. Det har ju gått bra hittills och vi hoppas det fortsätter, säger Lindqvist.

Lördagens match i Löfbergs Arena startar klockan 15:15 och har du ännu inte säkrat din plats i arenan så går det utmärkt att göra via länken nedan.