• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Söndag Sön 10 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Event

Planerar du ett företagsevent, kick-off eller bröllop? Ta gärna kontakt med oss. Vi har lång erfarenhet av både stora och små evenemang. Ni har förutsättningarna och önskemålen, vi ser till att leverera det ni vill ha på ett professionellt och smakfullt sätt. Vi har ett brett utbud av lokaler som kan anpassas efter era önskemål.

 


 

Hjalmars hörna
Hjalmars hörna är ett av våra eventrum.
Är ni ett företag eller en större grupp är Hjalmars hörna perfekt för er. I rummet tar en av våra värdar emot grupper på mellan 20-40 personer. Det finns konferensmöjligheter och ni äter från buffé innan matchen.
Innan matchen kommer en representant från Färjestad BK upp och snackar hockey och berättar om kvällens match.
Rummet ligger på etage 3 tillsammans med baren Skylounge. Kostnaden är från 990kr/person ex moms och dryck.

För offert eller frågor, kontakta Linda Andersson på 0760-295565 eller [email protected]

(bild kommer)

Lila rummet
Sätt guldkant på ditt matchevenemang med ett matchvärdskap i Lila rummet. I Lila rummet finns massor med möjligheter för grupper från 26 personer. Ni kan starta dagen med att bli hockeyspelare för en dag, konferera, äta middag innan ni avslutar kvällen med underhållande hockey i vår bastu med bara en glasskiva som skiljer er från isen.

I matchvärdskapet ingår även följande; er logga visas på mediakuben under matchen, möjlighet till exponering i entréhallen, inramad lagbild, signerad matchtröja som delas ut på isen innan nedsläpp. Ni får även möjlighet att utse matchens lirare efter matchen och ge den personen en gåva. Kostnaden för ett matchvärdskap i Lila rummet är från 1399kr /person ex moms och dryck.

För offert eller frågor, kontakta Linda Andersson på 0706-295565 eller [email protected] 

(bilder kommer)

Företagshockey
Bli hockeyspelare för en dag!
Ni spelar match på 50 minuter med domare, speaker och egen materialare. Vi har all utrustning och ni har spelarna. Kostnaden för detta event ligger på 15 000kr ex moms.

För frågor och bokning kontakta Linda Andersson på 0706-295565 eller [email protected]

(bild kommer)

Festvåningen
På Löfbergs Arena har vi möjlighet att ta emot alla, stora som små sällskap. Planerar ni ett företagsevent eller kanske ett bröllop så har vi lokaler, mat och dryck som passar efter era önskemål. Vi har lång erfarenhet av olika typer av arrangemang. Ni har förutsättningarna och önskemålen, vi ser till att leverera det ni vill ha på ett professionellt och smakfullt sätt. Tveka inte att höra av er till oss om ni har några funderingar!Boka Whiskeyprovning med Mackmyra - event
Mackmyra har mottagit flera internationella utmärkelser för sin unika smak. Nu kommer chansen för dig att göra en bokstavlig djupdykning i den svenska smaken. Utforska olika smaker och sorter från Mackmyra och lär dig mer om hur vi gör svensk whisky.

Förutom att hitta din favorit får du även chansen att upptäcka glädjen i att äga ett eget fat med svensk whisky. Provningsledare är Mackmyras försäljningschef Eric Bräck som kommer från Karlstad.
Vi provar 4 sorter och provningen tar ca 1 tim.
Kostnad för denna provning är 289:- . Detta är perfekt att köra i samband med en hockeymatch eller varför inte kombinera med en middag eller konferens?

För bokning och mer information kontakta Karl Otto Hjorth, dryckesansvarig på Löfbergs Arena, på [email protected] eller 0763 48 75 04.