• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 28 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec

Event

Planerar du ett företagsevent, kick-off eller bröllop? Ta gärna kontakt med oss. Vi har lång erfarenhet av både stora och små evenemang. Ni har förutsättningarna och önskemålen, vi ser till att leverera det ni vill ha på ett professionellt och smakfullt sätt. Vi har ett brett utbud av lokaler som kan anpassas efter era önskemål.

 


 

Hjalmars hörna
Hjalmars hörna är ett av våra eventrum.
Är ni ett företag eller en större grupp är Hjalmars hörna perfekt för er. I rummet tar en av våra värdar emot grupper på mellan 20-40 personer. Det finns konferensmöjligheter och ni äter från buffé innan matchen.
Innan matchen kommer en representant från Färjestad BK upp och snackar hockey och berättar om kvällens match.
Rummet ligger på etage 3 tillsammans med baren Skylounge. Kostnaden är från 990kr/person ex moms och dryck.

För offert eller frågor, kontakta Josephine Claveroth på 070-2392299 eller [email protected]

Kinnarps Black Box
Sätt guldkant på ditt matchevenemang med ett matchvärdskap i Lila rummet. I Kinnarps Black Box finns massor med möjligheter för grupper från 26 personer. Ni kan starta dagen med att bli hockeyspelare för en dag, konferera, äta middag innan ni avslutar kvällen med underhållande hockey i vår bastu med bara en glasskiva som skiljer er från isen.

I matchvärdskapet ingår även följande; er logga visas på mediakuben under matchen, möjlighet till exponering i entréhallen, inramad lagbild, signerad matchtröja som delas ut på isen innan nedsläpp. Ni får även möjlighet att utse matchens lirare efter matchen och ge den personen en gåva.

För offert eller frågor, kontakta Josephine Claveroth på 070-2392299 eller [email protected] 

Företagshockey
Bli hockeyspelare för en dag!
Ni spelar match på 50 minuter med domare, speaker och egen materialare. Vi har all utrustning och ni har spelarna. Kostnaden för detta event ligger på 15 000kr ex moms.

För frågor och bokning kontakta kontakta Josephine Claveroth på 070-2392299 eller [email protected]

Festvåningen
På Löfbergs Arena har vi möjlighet att ta emot alla, stora som små sällskap. Planerar ni ett företagsevent eller kanske ett bröllop så har vi lokaler, mat och dryck som passar efter era önskemål. Vi har lång erfarenhet av olika typer av arrangemang. Ni har förutsättningarna och önskemålen, vi ser till att leverera det ni vill ha på ett professionellt och smakfullt sätt. Tveka inte att höra av er till oss om ni har några funderingar!Boka Whiskeyprovning med Mackmyra - event
Mackmyra har mottagit flera internationella utmärkelser för sin unika smak. Nu kommer chansen för dig att göra en bokstavlig djupdykning i den svenska smaken. Utforska olika smaker och sorter från Mackmyra och lär dig mer om hur vi gör svensk whisky.

Förutom att hitta din favorit får du även chansen att upptäcka glädjen i att äga ett eget fat med svensk whisky. Provningsledare är Mackmyras försäljningschef Eric Bräck som kommer från Karlstad.
Vi provar 4 sorter och provningen tar ca 1 tim.
Kostnad för denna provning är 289:- . Detta är perfekt att köra i samband med en hockeymatch eller varför inte kombinera med en middag eller konferens?

För bokning och mer information kontakta Karl Otto Hjorth, dryckesansvarig på Löfbergs Arena, på [email protected] eller 0763 48 75 04.