Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Event

Planerar du ett företagsevent, kick-off eller bröllop? Ta gärna kontakt med oss. Vi har lång erfarenhet av både stora och små evenemang. Ni har förutsättningarna och önskemålen, vi ser till att leverera det ni vill ha på ett professionellt och smakfullt sätt. Vi har ett brett utbud av lokaler som kan anpassas efter era önskemål.

 


 

Hjalmars hörna
Hjalmars hörna är ett av våra eventrum.
Är ni ett företag eller en större grupp är Hjalmars hörna perfekt för er. I rummet tar en av våra värdar emot grupper på mellan 20-40 personer. Det finns konferensmöjligheter och ni äter från buffé innan matchen.
Innan matchen kommer en representant från Färjestad BK upp och snackar hockey och berättar om kvällens match.
Rummet ligger på etage 3 tillsammans med baren Skylounge. Kostnaden är från 990kr/person ex moms och dryck.

För offert eller frågor, kontakta FBK Kundcenter på 054-22 33 00 eller [email protected]

Kinnarps Black Box
Sätt guldkant på ditt matchevenemang med ett matchvärdskap i Lila rummet. I Kinnarps Black Box finns massor med möjligheter för grupper från 26 personer. Ni kan starta dagen med att bli hockeyspelare för en dag, konferera, äta middag innan ni avslutar kvällen med underhållande hockey i vår bastu med bara en glasskiva som skiljer er från isen.

I matchvärdskapet ingår även följande; er logga visas på mediakuben under matchen, möjlighet till exponering i entréhallen, inramad lagbild, signerad matchtröja som delas ut på isen innan nedsläpp. Ni får även möjlighet att utse matchens lirare efter matchen och ge den personen en gåva.

För offert eller frågor, kontakta FBK Kundcenter på 054-22 33 00 eller [email protected]

Företagshockey
Bli hockeyspelare för en dag!
Ni spelar match på 50 minuter med domare, speaker och egen materialare. Vi har all utrustning och ni har spelarna. Kostnaden för detta event ligger på 15 000kr ex moms.

För offert eller frågor, kontakta FBK Kundcenter på 054-22 33 00 eller [email protected]

Festvåningen
På Löfbergs Arena har vi möjlighet att ta emot alla, stora som små sällskap. Planerar ni ett företagsevent eller kanske ett bröllop så har vi lokaler, mat och dryck som passar efter era önskemål. Vi har lång erfarenhet av olika typer av arrangemang. Ni har förutsättningarna och önskemålen, vi ser till att leverera det ni vill ha på ett professionellt och smakfullt sätt. Tveka inte att höra av er till oss om ni har några funderingar!Boka Whiskeyprovning med Mackmyra - event
Mackmyra har mottagit flera internationella utmärkelser för sin unika smak. Nu kommer chansen för dig att göra en bokstavlig djupdykning i den svenska smaken. Utforska olika smaker och sorter från Mackmyra och lär dig mer om hur vi gör svensk whisky.

Förutom att hitta din favorit får du även chansen att upptäcka glädjen i att äga ett eget fat med svensk whisky. Provningsledare är Mackmyras försäljningschef Eric Bräck som kommer från Karlstad.
Vi provar 4 sorter och provningen tar ca 1 tim.
Kostnad för denna provning är 289:- . Detta är perfekt att köra i samband med en hockeymatch eller varför inte kombinera med en middag eller konferens?

För bokning och mer information kontakta Karl Otto Hjorth, dryckesansvarig på Löfbergs Arena, på [email protected] eller 0763 48 75 04.