Docero fortsätter att växa tillsammans med Färjestad BK
Publicerad: 2021-11-01
Partner
Samarbetet mellan Färjestad BK och Docero har varit en framgångssaga från start. Ett samarbete som nu fortsätter i samma anda.
– Att gå in i Färjestads nätverk kan vara den enskilt största och bästa investering vi har gjort, säger Doceros VD, Kenneth Norberg.

Att ha bra spelare på isen är viktigt för att nå framgång. En förutsättning för att ha det är att även ha bra spelare utanför isen. Ett starkt nätverk av partners, där Docero ingår, är en av de viktigaste delarna för att skapa förutsättningar för verksamheten.

Vad betyder det för Docero att vara en del i nätverket?

– Det är mycket viktigt för oss. Färjestads nätverk har gett oss en otrolig utveckling sedan vi hoppade på som nytt företag för 10 år sedan. Jag vill nog påstå att det är en av de viktigaste satsningar vi gjort. Vi har fått en fantastisk utveckling tack vare alla kontakter som nätverket gett. Det har utmynnat i en rad spännande projekt, som till exempel satsningen med våra kaffemaskiner där det såklart är Löfbergs bönor som sätter smaken. Vi är ett sportintresserat företag och sponsrar mycket idrott överlag, men tillsammans med Färjestad når vi flest kunder och vi stärker vårt varumärke genom stor exponering, avslutar Norberg.

Vill du veta mer om Docero, klicka här!

Kommunikatör Stefan Eriksson