Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Ejdsell: – Värmland är hemma för mig!

20 april 2021 18:59
Lagbygget

Efter ett tråkigt uttåg ur årets slutspel har Victor Ejdsell haft en del att fundera på, bland annat var han ska spela nästa säsong. Nu har han dock bestämt sig.

– Värmland är hemma för mig och det är i Färjestad jag vill spela så, så blir det!


En stor pusselbit i GM Peter Jakobssons lagbygge inför kommande säsong har lagts till de andra fina bitarna som redan är klara. Ejdsell, som avslutade säsongen som lagkapten, är en av de pjäserna han länge velat förlänga med. Nu är det klart.
– Jätteskönt såklart. Victor är en kille som står för så mycket, inte bara på planen utan även vid sidan av. En ledare som växt enormt den här säsongen. Han kommer att vara nyttig för Färjestad BK framöver, säger Jakobsson.

Men Jakobsson hade tuff konkurrens om signaturen. Något som Ejdsell själv bekräftar.
– Jo, det har funnits intresse. Det har funnits bud både från Sverige och andra ligor där pengarna har varit bättre. Men vi har något bra på gång här i Färjestad och är det någonstans jag vill höja en pokal så är det i den här tröjan. Pengar betyder materiell trygghet, men det finns andra värden jag sätter högre. Att få bo kvar här i Karlstad, närheten till hembygden och att Värmland är Värmland, ja det betyder mycket för mig. Jätteglad att vi kunde lösa det här och jag är uppriktigt så barnsligt glad att jag fick vara kvar, säger mannen med omklädningsrummets mest jordade dialekt.

Säsongen som gick är något Ejdsell helst vill lägga undan i en låda någonstans.
– Ja, den lägger vi nånstans och låter den vara där för alltid. En säsong där vi under en period knappt visste från dag till dag vad som gällde kommande dagar, allt på grund av det där viruset. Att inte få spela för våra fans på läktaren har också varit både märkligt och fruktansvärt tråkigt. Nu känns det på något sätt att folk sluter upp kring Färjestad BK och den här resan är lågt ifrån slut och jag vill vara med på den. Vi har det bra här och bättre ska det bli, säger han.

Kontraktet med Victor Ejdsell är skrivet på 3 år.