Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Lördag Lör 22 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Fredag Fre 23 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt

Välkommen att söka jobb i Löfbergs Arena!

11 juni 2020 10:00

Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena och Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team?
Vi är alltid på jakt efter de rätta personerna som passar in hos oss.


På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter och vår vision är att vara bäst i Sverige och ledande i Europa – som tjänsteleverantör och som arbetsgivare. Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster.

Vår Värdegrund

Stort hjärta - Hårt arbete. Det är något vi lägger stor vikt i hos Färjestad BK och Löfbergs Arena. Vi ska alltid vara målmedvetna, trovärdiga och professionella. Vi kommunicerar med tydlighet, lyhördhet och ödmjukhet. Vi är informativa kring våra mål och värderingar, som speglar höga kvalitetskrav och balans mellan lång- och kortsiktiga mål. Vi är trovärdiga och skapar hållbara relationer med andra.

Vår personal

Alla som börjar jobba på Löfbergs Arena genomför vår digitala utbildning. Det är som ett körkort för att jobba hos oss. Utbildningen innehåller förberedande information och verktyg som kommer komma till användning för arbetet hos oss. Vi säkerställer att alla medarbetare har samma grund att stå på och har de bästa förutsättningarna för att leverera en upplevelse utöver det vanliga till våra gäster. Vi utför även flera praktiska utbildningar, föreläsningar mm på plats i arenan. Att du är glad, positiv och social ser vi som en självklarhet. Vi tror på att glada medarbetare leder till glada gäster.

De flesta tjänsterna hos oss kräver förkunskaper eller tidigare erfarenhet, men det finns även vissa tjänster som inte kräver någon tidigare erfarenhet. Vi lägger stort värde i att leverera den bästa servicen med ett öga för detaljer. Men rätt inställning och vilja att jobba kommer du långt. Motivation slår oftast klass som man brukar säga i idrottens värld.

Frågor och svar

Hur söker jag jobb till en annonserad tjänst?

Vi tar emot alla ansökningar via vår ansökningssida. Vi tar alltså inte emot ansökningar via mail, så för att vara med i rekryteringsprocessen är det viktigt att du söker via sidan innan utsatt datum. Informationen om de olika tjänsterna hittar du under ”Våra lediga tjänster”. Det är viktigt att du bifogar både ditt CV och ditt personliga brev så vi får en uppfattning om vem du är.

Hur mycket behöver jag jobba?

Vi ställer stora krav vid tillgänglighet. Vi har redan nu ett utsatt eventschema och vet på så sätt vilka dagar som vi har behov av personal. Det är viktigt att du är tillgänglig alla dessa dagar om du vill jobba på Löfbergs Arena.
(Eventschema)

Är ni kollektivt anslutna?

Det är självklart! Vi är tillämpar HRF’s direktiv.

Vad kommer jag få för lön?

Vi har avtalsenliga löner på alla tjänster. Vilket avtal som gäller beror på vilken tjänst du kommer att ha.

Hur gammal måste jag vara för att jobba på Löfbergs Arena?

Vi ser helst att du har fyllt 18år.

Våra lediga tjänster

Här ser du vilka olika tjänster som vi söker inför säsongen 2020/2021. Det är viktigt att du bifogar ditt CV och ett personligt brev där du presenterar dig själv. Sista ansökningsdagen är 16/8 2020. Urval sker löpande så vänta inte med att ansöka.

I alla våra team…

I alla våra team är service det absolut viktigaste. Det är något vi värdesätter högt och kräver i på alla positioner. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och har ett krav på att du ska kunna jobba alla event i vårt eventschema. Det är såklart meriterande om du haft liknande arbetsuppgifter tidigare men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Köksteamet

Vi söker personer som kommer vara en del av vårt köksteam. Köksteamet tillhandahåller all förtäring i hela arenan. Arbetsuppgifterna kommer att variera men handlar främst om lättare matlagning där uppläggning av förrätter, tranchera inför gäst och att upprätthålla en god miljö kring våra bufféer. En annan viktigt arbetsuppgift är att finnas till hands för att våra gäster ska känna sig extra omhändertagna.


Serveringsteamet

Vi söker personer som kommer vara en del av vårt serveringsteam. Serviceteamet ser till att våra gäster och besökare får den bästa möjliga upplevelsen. Arbetsuppgifterna kan variera men handlar förutom att ge service främst om att servera mat och dryck.


Barteamet

Vi söker personer som kommer vara en del av vårt barteam. Barteamet jobbar tätt tillsammans för att se till att våra gäster och besökare får den bästa och snabbaste servicen i våra volymbarer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att servera alkoholhaltiga drycker. Det är viktigt att du är en fartfylld person som har lätt för att le och ta egna initiativ. Det är till din fördel om du har lite ”skinn på näsan”.


Fastfoodteamet & Kioskteamet

Vi söker personer som kommer vara en del av vårt fastfoodteam och/eller vårt kioskteam. När du jobbar i vår fastfood eller våra kiosker har du som uppgift att se till att våra besökare får uppleva en service utöver det vanliga. Det är viktigt att du är en fartfylld person som har lätt för att le. Du behöver ha fyllt 16 år för att kunna söka.

Klicka här för att skicka in din ansökan till oss!