• Huvudsponsorer

Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Juniorkollen 8 oktober

8 oktober 2018 10:06
Junior

Det blev ett lyckosamt veckoslut för våra juniorlag. J20, såväl som J18 och U16 hade bortamatcher, men alla tre lagen reste hemåt med vinst i bagaget.


J20

Helgen bjöd på en något kortare resa än helgen innan. Enda stoppet var Örebro på fredagskvällen där Färjestad trampade gasen i botten från start. Filip Norberg kunde peta dit den första pucken redan efter 1:32 och sedan rullade det på. När periodvilan kom så hade Färjetad redan gått ifrån till ledning med 3-0, en ledning som i början av andra perioden utökades ytterligare.

Hemmalaget åt sig dock närmare ju längre matchen led och när slutsignalen ljöd stod Färjestad som segrare, om än bara med 4-3 till slut.

Fullständig matchfakta

J18

Torsdagsmatch i Leksand, där Färjestad sent i den första perioden hamnade i underläge. hemmalaget spädde även på ledningen i början av den adra perioden, men en ganska snabb replik från Färjestad gjorde att hemmalaget endast hade en upp inför sista.

Där kvitterade Linus Johnsson till 2-2 och tog matchen till förlängning där Noah Andersson blev matchhjälte fäör Färjestad när han 3:10 in på förlängningen satte det avgörande målet. En fin vändning således.

Fullständig matchfakta

U16

Dalatripp även för U16 som i onsdags var i Mora för match med MIK. Det blev en svängig och målglad historia där Färjestad tog ledningen, tappade den och kvitterade - allt i den första peripoden.

Mittperioden fick se Färjestad gå ifrån till 2-4 innan Mora åter kvitterade ledningen, det en bit in i den tredje. Slutrepliken gick dock ändå vår väg då Alexander Artursson kunde slå in vår femte puck och på så sätt vinna matchen och fastställa slutresultatet till 4-5.

Fullständig matchfakta