• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Lördag Lör 10 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt

Juniorkollen 8 oktober

8 oktober 2018 10:06
Junior

Det blev ett lyckosamt veckoslut för våra juniorlag. J20, såväl som J18 och U16 hade bortamatcher, men alla tre lagen reste hemåt med vinst i bagaget.


J20

Helgen bjöd på en något kortare resa än helgen innan. Enda stoppet var Örebro på fredagskvällen där Färjestad trampade gasen i botten från start. Filip Norberg kunde peta dit den första pucken redan efter 1:32 och sedan rullade det på. När periodvilan kom så hade Färjetad redan gått ifrån till ledning med 3-0, en ledning som i början av andra perioden utökades ytterligare.

Hemmalaget åt sig dock närmare ju längre matchen led och när slutsignalen ljöd stod Färjestad som segrare, om än bara med 4-3 till slut.

Fullständig matchfakta

J18

Torsdagsmatch i Leksand, där Färjestad sent i den första perioden hamnade i underläge. hemmalaget spädde även på ledningen i början av den adra perioden, men en ganska snabb replik från Färjestad gjorde att hemmalaget endast hade en upp inför sista.

Där kvitterade Linus Johnsson till 2-2 och tog matchen till förlängning där Noah Andersson blev matchhjälte fäör Färjestad när han 3:10 in på förlängningen satte det avgörande målet. En fin vändning således.

Fullständig matchfakta

U16

Dalatripp även för U16 som i onsdags var i Mora för match med MIK. Det blev en svängig och målglad historia där Färjestad tog ledningen, tappade den och kvitterade - allt i den första peripoden.

Mittperioden fick se Färjestad gå ifrån till 2-4 innan Mora åter kvitterade ledningen, det en bit in i den tredje. Slutrepliken gick dock ändå vår väg då Alexander Artursson kunde slå in vår femte puck och på så sätt vinna matchen och fastställa slutresultatet till 4-5.

Fullständig matchfakta