Konferens
Publicerad: 2013-01-01
Löfbergs Arena
I Löfbergs Arena har vi allt du behöver för en lyckad konferens.

Vi har flera olika konferenslokaler för både små och stora grupper. Alla våra konferenssalar är fullt utrustade med den teknik ni behöver.

Mästarsalen

Vår största lokal som är fullt utrustad för det större sällskapet med en fantastisk vy ut mor Klarälven. Salen kan ställas upp med en biosittning för 100 personer, skolbordsittning för 60 personer och en u-bordssittning för upp till 40 personer.

Håfströms Konferens

I Håfströms går i historiens vingslag. Håfströms är uppkallat efter Håfströms Kiosk, platsen där Färjestad BK bildades den 10 november 1932. Här sitter ni i en avskild och diskret miljö. Salen kan ställas upp med en biosittning för 40 personer, skolbordsittning för 30 personer och en u-bordssittning för 18 personer.

Kinnarps Black Box

I Kinnarps Black Box har ni direkt utsikt över isytan. Här finns både en konferensdel och en loungedel. Kinnarps Black Box kan ställas upp med en biosittning för 36 personer, skolborssittning för 20 personer och en u-bordssittning för 16 personer.



Man blir ju hungrig…

För att göra er konferens komplett erbjuder vi ett konferenspaket. Konferenspaketet innehåller förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Förmiddagsfika består av kaffe och en fralla som bakas på plats i arenan av våra kockar.

Lunchen äter våra konferensgäster i vår lunchrestaurang Nitton32.
Eftermiddagsfika består av kaffe och en kaka som även den bakas av våra kockar på plats. Vill ni äta en trerätters affärslunch eller kanske byta ut fikat mot ett nyttigare alternativ så kan vi såklart alltid erbjuda det.

För offert eller frågor, kontakta FBK Kundcenter på 054-22 33 00 eller [email protected].

Löfbergs Arena