• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Lördag Lör 10 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

Nya funktioner och biljettsläpp

20 juni 2019 12:32
Biljetter

Idag lanserar vi en betaversion av vårt nya biljettsystem, där du från och med idag kan köpa biljetter till utvalda matcher samt serie/säsongskort.


En första version (Beta) lanseras på hemsidan idag, där målbilden är att löpande under sommaren införa en rad nya funktioner. I denna första version finns möjlighet att skapa ett FBK-konto. Detta gör du uppe till höger i menyraden under Logga in. Skapa gärna ett konto redan idag. I denna första version finns möjlighet att köpa lösbiljetter till utvalda matcher samt köpa serie- eller säsongskort. Under Mina Sidor kommer du kunna se dina biljetter och allt annat som kan kopplas till en hockeymatch eller annat event i Löfbergs Arena.

Det som ligger närmast i planen kring att införa funktioner på hemsidan är ny design, göra sidan helt mobilanpassad, erbjuda restaurangbokningar och andra mervärden kring ett besök i Löfbergs Arena i samband med hockey och/eller konserter.

I inloggat läge kommer du som besökare löpande uppleva förändringar. Sidan kommer att anpassas utifrån vad som vi tror är relevant just för dig, både före, under och efter en match/konsert men också mellan matcher (vardag).

Vänligen notera än en gång att detta är ett test (Beta) där vi kommer behöva genomföra revideringar. För att detta ska bli så bra som möjligt behöver vi feedback från dig. Vi skulle uppskatta om du kan kontakta oss om det är saker du upplever inte riktigt fungerar, känns otydligt eller om du har tips och råd till revideringar/förändringar. Tack för både din hjälp som överseende under denna testperiod.

Ambitionen är att allt ska vara klart 31/8 och då släpper vi även upp biljetter till alla matcher under säsongen.

Har du synpunter, vänligen kontakta Johan Kemi på [email protected]