Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Idag 4 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Söndag Sön 21 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Sven-Ingvars på hemmaplan!

15 november 2019 08:00
Konsert

Ny föreställning, ny platta! Livet är i ständig rörelse och inget är bestående, så har det alltid varit. För dagens Sven Ingvars är det utgångspunkten för kommande turné och platta; ”Ingenting är som förut, allt är som vanligt”.


Titeln är en tydlig blinkning till sin egen historia samt en deklaration om att bandet lever, sin ledstjärna Sven Erik Magnussons död 2017 till trots. Men Sven Ingvars har visat sig övervinna och överleva stora förändringar och tycks genomgå hela metamorfoser och anpassa sig, bli till något nytt och på så sätt har Sven Ingvars blivit det ständiga svenska popbandet. Sångaren Oscar Magnusson säger; ”Vi ska och kommer alltid stå stadigt med en fot i det som varit, men med den andra foten måste vi alltid ta ett kliv framåt annars stagnerar vi. Nu tar vi ett nytt steg mot att hitta vår framtida väg, där människor får mötas, glädjas, sjunga, minnas och skapa nya minnen tillsammans”.

Under konserten utforskar Sven Ingvars både musikaliskt och visuellt sitt arv och roll i vår samtid. I framtidsvisioner och tillbakablickar möts publiken och Sven Ingvars som så många gånger förr, i en smältdegel av glädje och sorg.

Turnéavslutningen är passande nog lagd i Sven Ingvars "egen hemmaborg", Löfbergs Arena, och du kan ta del av konserten på bästa sätt!

Restaurangpaket

The Chef’s Table

Paketet för dig som vill ha det bästa av allt. Här serverar vi en välkomponerad fem-rätters meny med tillhörande dryckespaket. Kvällen startar givetvis med bubbel, kocken lagar och berättar om maten från det öppna köket och vi garanterar en gastronomisk upplevelse. Showen ser ni från de bästa platserna på främre parkett. Kan det bli bättre?

MENY

VIT SPARRIS

Blomkålskräm, syrad blomkål, löjrom & kavringscrisp

RÖDING

Grön sparris, purjolöksaioli, körsbärstomater, krutonger

JORDÄRTSKOCKA

Soppa, rökt sidfläsk, Karl-johancreme & västerbottenost

KALVHÖGREV

Hasselbackspotatis, tryffel, palsternacka, päron

RABARBER

Vaniljpannacotta, äpple, rosmarin

Golden Star

Vår showrestaurang ”Golden Star” är belägen med en fantastisk vy över arenan och showen. Här njuter ni av mat och dryck i toppklass. Ibland är det svårt att välja, därför serveras en förrättpå tallrik och därefter två olika varmrätter på buffé. Våra kockar trancherar och berättar om maten på plats. Vid restaurangens bakre bord serveras middagen vid bordet och sedan har ni omedelbar närhet till era platser på restaurangens läktare. Vid restaurangens balkongbord serveras maten och ni ser showen direkt från ert middagsbord.

Förrätt

Råstekt grön sparris serveras med eldad röding, sotad purjolöksaioli, bakade körsbärstomater samt ruccola och krutonger.

Varmrätter

  • Persiljebakad kalvhögrev serveras med Hasselbackspotatis toppat med tryffelsalt, rosmarinsky samt palsternacka och päron.
  • Kryddsotad lax serveras med Hasselbackspotatis toppat med tryffelsalt, krämig musselsås samt sotad broccoli.

The Locker Room

Kom i perfekt stämning och känn gemenskapen i restaurang The Locker Room. Menyn är streetfood-inspirerad med smaker från olika delar av världen. Allt från den klassiska burgaren till en Poké Bowl finns på menyn.
## KLICKA HÄR FÖR FULLSTÄNDIG MENY

Information från Löfbergs Arena

AFTER SHOW!

Direkt efter showen är slut välkomnar vi alla arenans gäster till entréhallsbaren för att fortsätta festen med skön musik, hög puls och drinkar.

Parkering och kommunikationer

Det kommer att gå en gratis direktbuss från Stora Torget (nedanför Tingvallaskolan) ut till Löfbergs Arena. Avgångstiderna från torget är -2,5h / -2h / -1,5 / -1h innan showstart. Efter konserten går bussar direkt utanför huvudentrén till Stora Torget.

Karlstads Stadsbuss nummer 6 mot Färjestad går som vanligt. Kliv av på hållplatsen som heter Trav och Arena.

Det finns flera parkeringar utanför arenan. Följ skyltningen till Södra eller Norra parkeringen.

Garderob

Vi har våra garderober placerade längs båda långsidorna på arenan. I garderoben kan du betala med kort eller swish.

Kiosker och servering

I Löfbergs Arena finns det flera olika kiosker och serveringar. På båda etagen finns kiosker som serverar dryck, snacks, godis, korv med bröd mm. I entréhallen av arenan finns en fastfood som serverar hamburgare, kebab, korv mm.
Missa inte Löfbergs Arenas konsertbar. Den ligger i entréhallen och erbjuder öl, vin, drinkar och härlig musik. Såklart kan du även få ett alkoholfritt alternativ och något att tugga på.

Mer infomation

Kontakta Färjestad BKs Kundcenter på 054-223300 eller [email protected]