Ny partner i nätverket

10 mars 2021 12:00
Nätverket

Vi är stolta och glada över att kunna presentera CarlGustav Solutions AB som ny partner i vårt nätverk!


CarlGustav Solutions är ett företag i byggbranschen som levererar stål, trä och betongstommar till stora och små projekt. De är också en aktör i ett flertal projekt i Karlstad, men också i övriga Sverige samt i Norge.

– Det känns helt rätt att gå in i Färjestad BK:s nätverk. Det ger oss som företag en plattform att växa och att stärka vårt varumärke. Möjligheterna som Färjestad BK erbjuder oss som företag, i form av kund och personalaktiviteter, passar vår satsning väldigt bra. Vi vill utvecklas som företag och som arbetsgivare och att göra det tillsammans med Färjestad BK är vi glada för. Färjestad BK spelar dessutom en viktig roll för hela Värmland, och är något som vi värmlänningar ska vara stolta över. Vi ser fram emot att komma in i FBK-gänget, säger VD Carl-Johan Sahlström.

– Att CarlGustav Solutions känner att Färjestad BK är en viktig samarbetspartner för dess tillväxt gör oss stolta. Vi har ett fantastiskt nätverk av partners och hälsar CarlGustav Solutions välkomna till oss, säger Niclas Eriksson, FBK Marknad.

På bilden fr v: Mats Tågmark, Färjestad BK Marknad - Fredrik Rydberg, projektchef och vice VD - Carl-Johan Sahlström, VD - Niclas Eriksson, Färjestad BK Marknad.