KEWAB förlänger samarbetet med Färjestad BK

16 april 2019 13:00
| Partner

Det är inte bara i sportens värld nya kontrakt ska förhandlas. Marknadsavdelningen går på högtryck och kan idag presentera en förlängning med en partner sedan lång tid tillbaka.
– Vi är jätteglada att KEWAB fortsätter samarbetet med oss, säger Niclas Eriksson på Färjestad BK Marknad.


Fredrik Larsson, VD på KEWAB, ser ett stort värde i att ha ett bra samarbete med Färjestad BK.
– KEWAB vill självklart fortsätta att vara med som partner till Färjestad BK. Och vilken säsong vi haft tillsammans med både serieseger, CHL-kvalificering och nu ett förhoppningsvis långt slutspel. Överallt i Sverige där vi i KEWAB befinner oss snackas det hockey. Vi är stolta över vårt engagemang och partnerskap med Färjestad BK som är en angelägenhet för hela Värmland, vilket är KEWAB -gruppens hemmamarknad. Tillsammans med Färjestad BK har vi haft ett långt samarbete där de är och varit en stor del i vår lyckade strategi att bygga vårt varumärke även utanför Värmland, säger Fredrik Larsson.

– Vi är verkligen jätteglada att KEWAB fortsätter sitt samarbete tillsammans med oss i form av både exponering, kund- och personalaktiveter, säger Niclas Eriksson på FBK Marknad.

– Det avtal vi just signerat sträcker sig några år framöver vilket vittnar om god leverans historiskt och en trovärdighet för både upplägg och vår organisation kommande år, säger Mats Tågmark, marknadschef Färjestad BK.