Lördag Lör 15 Maj Maj
Fredag Fre 11 Juni Jun
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Fredag Fre 3 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Fläkt Teknik och Färjestad BK förlänger

9 mars 2020 11:46
partner

Ett gott samarbete med våra kommersiella partners är viktigt för hela Färjestad BK. Därför är vi extra glada idag då vi kan presentera en viktig förlängning på marknadssidan.

-Vi är otroligt stolta att på nytt signera ett nytt samarbete och partnerskap med Fläkt Teknik och Magnus Forsberg, säger Niclas Eriksson på FBK Marknad.


Fläkt Teknik Entreprenad AB är ett traditionellt luftbehandlingsföretag som bildades 1990. Företaget består av en entreprenadavdelning samt av en serviceavdelning. Fläkt Teknik omsätter ca 130 miljoner och har ca 55 anställda och finns i egna lokaler på Örsholmens Industriområde i Karlstad, samt att de har ett lokalkontor i Kil.

-Vi är otroligt stolta att på nytt signera ett nytt samarbete och partnerskap med Fläkt Teknik och Magnus Forsberg. Fläkt Teknik har varit med som en av våra dräktpartners under många år. Dessutom värnar de om vår ungdom, knatte och damishockey genom att även exponera sig tydligt i både Löfbergs Arena och Löfbergs ICE Arena där förhoppningsfulla spelare, föräldrar och fans spenderar tusentals timmar varje år, säger Niclas Eriksson.

Fläkt Teknik har de senaste åren ökat sin marknadsandel markant både lokalt och nationellt.
-Att Fläkt Teknik väljer Färjestad BK fortsatt som en betydande del i sin marknadsföring och vid aktivering, visar med tydlighet att våra partnerskap och nätverk fungerar på ett utmärkt sätt, säger Mats Tågmark, Färjestad BK.
  Ägaren Magnus Forsberg ser ett stort värde i att samarbeta med Färjestad BK.
– Många förknippar Färjestad BK med bland annat ”Stort hjärta och Hårt arbete”, och just att försöka koppla samman vårt samarbete med dessa ledord är något vi byggt in i partnerskapet. Färjestad BK är ett av det absolut starkaste varumärken inom idrott och med stor exponering i rikstäckande media. Det ger även en positiv exponering av Fläkt Teknik och ett stort internt engagemang som stärker lagkänslan i vår egen organisation och gentemot våra partners, säger Forsberg.