Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Tisdag Tis 15 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Måndag Mån 7 Mars Mar

Grant Thornton räknar med Färjestad BK

29 november 2021 10:00
Partner

Grant Thornton och Färjestad BK har ett samarbete att räkna med.

– Att jobba och synas tillsammans med Färjestad BK ger den bästa möjligheten för oss som företag, säger Uwe Scheele som är kontorschef och partner på Grant Thornton i Karlstad.


Att ha bra spelare på isen är viktigt för att nå framgång. En förutsättning för att ha det är att även ha bra spelare utanför isen. Ett starkt nätverk av partners, där Grant Thornton ingår, är en av de viktigaste delarna för att skapa förutsättningar för verksamheten.
– Vi som företag delar de värdegrunder som Färjestad har. De sammanfaller med det vi står för, samtidigt som vi liksom Färjestad har en stolthet för Värmland och stort lokalt engagemang. Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv, vårt varumärkeslöfte är att frigöra potentialen att växa och vi vill upplevas som den självklara partnern för hållbart företagande, säger Uwe Scheele.
– Vår bransch bygger mycket på förtroende, och att vara med i nätverket tillsammans med Färjestad BK är såklart ett redskap för oss att kunna bygga upp ett förtroende hos de företag som finns där. Vi har gjort bra affärer i nätverket sedan tidigare men ser en möjlighet till fler. Vårt engagemang bygger på långsiktighet, säger Niklas Lindh partner på Grant Thornton.

I Karlstad tillhandahåller Grant Thornton tjänster inom revision, ekonomiservice, skatte- och affärsrådgivning. Grant Thornton har 1200 medarbetare på 22 kontor runt om i Sverige och finns i 140 länder.

Läs mer om Grant Thornton och vilka tjänster som erbjuds här!