Grant Thornton räknar med Färjestad BK
Publicerad: 2021-11-29
Partner
Grant Thornton och Färjestad BK har ett samarbete att räkna med.

– Att jobba och synas tillsammans med Färjestad BK ger den bästa möjligheten för oss som företag, säger Uwe Scheele som är kontorschef och partner på Grant Thornton i Karlstad.

Att ha bra spelare på isen är viktigt för att nå framgång. En förutsättning för att ha det är att även ha bra spelare utanför isen. Ett starkt nätverk av partners, där Grant Thornton ingår, är en av de viktigaste delarna för att skapa förutsättningar för verksamheten.
– Vi som företag delar de värdegrunder som Färjestad har. De sammanfaller med det vi står för, samtidigt som vi liksom Färjestad har en stolthet för Värmland och stort lokalt engagemang. Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv, vårt varumärkeslöfte är att frigöra potentialen att växa och vi vill upplevas som den självklara partnern för hållbart företagande, säger Uwe Scheele.
– Vår bransch bygger mycket på förtroende, och att vara med i nätverket tillsammans med Färjestad BK är såklart ett redskap för oss att kunna bygga upp ett förtroende hos de företag som finns där. Vi har gjort bra affärer i nätverket sedan tidigare men ser en möjlighet till fler. Vårt engagemang bygger på långsiktighet, säger Niklas Lindh partner på Grant Thornton.

I Karlstad tillhandahåller Grant Thornton tjänster inom revision, ekonomiservice, skatte- och affärsrådgivning. Grant Thornton har 1200 medarbetare på 22 kontor runt om i Sverige och finns i 140 länder.

Läs mer om Grant Thornton och vilka tjänster som erbjuds här!

Kommunikatör Stefan Eriksson