Mia Skäringer återvänder till Löfbergs Arena

2 januari 2019 08:50
konsert

Mia Skäringer - Avig Maria - No more fucks to give”, en föreställning om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor. Nu återvänder värmländskan till Värmland och Karlstad för ännu en föreställning!


Upplev showen på bästa sätt, i kombination med mat och dryck!

Restaurangpaket

The Chef’s Table

Paketet för dig som vill ha det bästa av allt. Här serverar vi en välkomponerad fem-rätters meny med tillhörande dryckespaket. Kvällen startar givetvis med bubbel, kocken lagar och berättar om maten från det öppna köket och vi garanterar en gastronomisk upplevelse. Showen ser ni från de bästa platserna på främre parkett. Kan det bli bättre?

Meny

Fröyalax - Soyarimmad laxloin, sjögrässallad, wasabicrisp och hummeremulsion
Ostronskivling - Smörstekt toast, pepparrotskräm, rostad lök, persilja och tryffel
Jordärtskocka - Serranochips, syrad lök, löjrom, rotfruktschips och kryddpanko
Kalventrecôte - Svartpeppar, rödvinssås, pumpakräm, syrad pumpa, vinterkål och brynt smör
Mjölkchoklad - Pannacotta, sockrade björnbär, chokladsås, biscotti och halloncrisp

Golden Star Premium

Vår showrestaurang ”Golden Star” är belägen med en fantastisk vy över arenan och showen. Här njuter ni av mat och dryck i toppklass. Ibland är det svårt att välja, därför serveras en förrätts-dubbel på tallrik och därefter två olika varmrätter på buffé. Våra kockar trancherar och berättar om maten på plats. Vid restaurangens bakre bord serveras middagen vid bordet och sedan har ni omedelbar närhet till era platser på restaurangens läktare. Vid restaurangens balkongbord serveras maten och ni ser showen direkt från ert middagsbord.

Förrätt

Skagentartlett med löjrom, picklad rödlök och kryddkrasse. Sashimi på sojamarinerad laxloin med sjögrässallad, wasabicrisp och hummercreme.

Varmrätt

Pepparstekt kalventrecôte ”58 grader” serveras med rökt sidfläsk, rostad pumpa, tryffelsky och potatispuré. Vitvinspocherad rödtunga serveras med räkor, tomat, dill, skaldjurssås och potatispuré.

The Locker Room

Kom i perfekt stämning och känn gemenskapen i restaurang The Locker Room. Maten är streetfood-inspirerad med smaker från olika delar av världen. På menyn hittar ni allt från den klassiska burgaren till en asiatisk lax. Menyn uppdateras regelbundet och skickas ut ca fyra veckor innan showen.

Information från Löfbergs Arena

AFTER SHOW!

Direkt efter showen är slut välkomnar vi alla arenans gäster till entréhallsbaren för att fortsätta festen med skön musik, hög puls och drinkar.

Parkering och kommunikationer

Det kommer att gå en gratis direktbuss från Stora Torget (nedanför Tingvallaskolan) ut till Löfbergs Arena. Avgångstiderna från torget är -2,5h / -2h / -1,5 / -1h innan showstart. Efter konserten går bussar direkt utanför huvudentrén till Stora Torget.

Karlstads Stadsbuss nummer 6 mot Färjestad går som vanligt. Kliv av på hållplatsen som heter Trav och Arena.

Det finns flera parkeringar utanför arenan. Följ skyltningen till Södra eller Norra parkeringen.

Garderob

Vi har våra garderober placerade längs båda långsidorna på arenan. I garderoben kan du betala med kort eller kontant.

Kiosker och servering

I Löfbergs Arena finns det flera olika kiosker och serveringar. På båda etagen finns kiosker som serverar dryck, snacks, godis, korv med bröd mm. I entréhallen av arenan finns en fastfood som serverar hamburgare, kebab, korv mm.
Missa inte Löfbergs Arenas konsertbar. Den ligger i entréhallen och erbjuder öl, vin, drinkar och härlig musik. Såklart kan du även få ett alkoholfritt alternativ och något att tugga på.

Mer infomation

Kontakta Färjestad BKs Kundcenter på 054-223300 eller [email protected]