Jonas Höglund gör comeback i Löfbergs Arena

12 september 2019 14:00
StudioFBK

Vi känner honom som vass sniper i tröja nummer 14. Nu är Jonas Höglund redo och laddad för en comeback i Löfbergs Arena.

 – Jag blir expert i StudioFBK och det ska bli jättekul att få komma nära hetluften igen, säger han.


Hela produktionen kring sändningarna i StudioFBK skruvas upp. Mer förinspelat material med profilen för dagen är en sak som tillkommer.
Mattias Westman kommer fortsatt att vara programledare, nu då med Jonas Höglund som sidekick.
– Det är kul när vi ges utrymme att utveckla StudioFBK. Det blir ett litet annat upplägg i år jämfört med tidigare år där Jonas kommer att ha en central roll med sina hockeykunskaper. Vi hoppas såklart att publiken i arenan ska gilla det nya formatet, säger Westman.

Jonas Höglund har testat på tv-jobb tidigare då han gjort några matcher i såväl Cmore som Viasat. Nu blir det arena-TV i Löfbergs Arena.
– Inte fy skam! Jag gillar att få möjligheten att komma nära isen igen - där det händer. Sedan vet jag att vi förmodligen kommer att få till lite fler roliga grejer under säsongen, men i inledningen är det meningen att jag ska ge min syn på saker och ting som sker eller borde ske på isen.

Kommer du att vara vass?

– Nja, jag kommer att säga vad jag tycker, helt klart. Ishockey är det roligaste jag vet och det har varit en så stor del av hela mitt liv så det känns kul att få fortsätta arbeta med det, nu som expert. Och en expert har ju som uppgift att analysera det som sker på isen och det kommer jag att försöka göra, säger han.

StudioFBK sänds 20 minuter innan nedsläpp och i båda pauserna.