Lördag Lör 15 Maj Maj
Fredag Fre 11 Juni Jun
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Fredag Fre 3 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Vi välkomnar ByggTema som ny partner

18 augusti 2020 10:30
Nätverket

Örebroföretaget ByggTema kliver in som en ny stark partner till Färjestad BK.

 – Med fortsatt expansion i Värmland och Karlstadområdet ser vi det som ett naturligt steg att gå in som stolt partner till Färjestad BK, säger ByggTemas VD Mikael Magnusson.


Sedan starten 1990 har ByggTema vuxit starkt. Idag är företaget Örebros största privata byggföretag med över 100 medarbetare. Nu, efter att under det senaste halvåret etablerat sig i Värmlandsområdet, väljer de att gå in som partner i Färjestad BK.
– ByggTemas och Färjestad BKs värdegrunder har mycket gemensamt och vi har båda en ambition om att skapa lokal utveckling och ett samhälle att trivas i. Just nu är det extra viktigt att fokusera på det som ger värde och gemenskap i vår vardag och tillsammans har vi möjligheten att bidra till en aktiv stad, säger ByggTemas VD Mikael Magnusson som också vill rekrytera personal till kontoret i Karlstad.

– Vi på ByggTema ser fram emot en intressant höst med nya uppdrag och samarbeten. Vill du ta del av den resan som medarbetare hos oss i Karlstad? Tveka inte att höra av dig till Joel Fråstad på telefon 073-261 51 62 om du är intresserad av att jobba hos oss, säger Magnusson.

– Vi är verkligen tacksamma och stolta över att få starta upp ett samarbete och partnerskap med ByggTema. Att ByggTema, som är en av de starkaste byggaktörerna i Örebro och Mellansverige, nu satsar hårt på Värmland och Karlstadregionen och då väljer Färjestad BK för att både etablera varumärket samt bygga ett helt nytt företagsnätverk glädjer oss på alla sätt, säger Mats Tågmark på FBK Marknad.

– Vi hälsar ByggTema varmt välkomna till familjen Färjestad BK och ska göra allt vi kan både på och utanför isen för bästa leverans, där vår förhoppning och tro är en lång och lönsam relation för oss alla, avslutar Niclas Eriksson, FBK Marknad.