Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Lördag Lör 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Söndag Sön 4 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Söndag Sön 11 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Färjestad BK väljer Hockeystore som ny materialpartner

14 juni 2022 11:00
Partner

Den 4 februari blev det klart att Hockeystore och Färjestad BK inleder ett partnerskap kring material till FBK:s medlemmar - från den yngsta knatten till äldsta senior.


Hockeystore är Sveriges snabbast växande hockeyspecialist med stort utbud, personlig service och starka erbjudanden 365 dagar om året. Förutom att leverera material och föreningstextil till föreningens medlemmar kommer Hockeystore bli en nära samarbetspartner kring föreningens cuper och camper.
– Det här kommer att bli perfekt för våra medlemmar. Framförallt med närheten till en fullservicebutik med stort utbud och kompetent personal. Ett stort plus finns i valmöjligheten för våra medlemmar att prova samt köpa föreningens textil både i butiken med även via webshopslösningen som Hockeystore tillhandahåller, säger Joakim Andersson, inköpsansvarig i Färjestad BK.

– Vi är otroligt stolta att ingå ett nära partnerskap med en så anrik förening som Färjestad BK. FBK är ett av hockeysveriges starkaste varumärken med en lång historik av prestationer på absoluta toppnivån samt fans både nationellt och internationellt. En förening som tar väl hand om sina medlemmar, erbjuder hockeygymnasium, dam och flickhockey samt en stor breddverksamhet på ungdomssidan, säger Joakim Karlsson på Hockeystore.

Hockeystore drivs av ett gäng engagerade hockeyentusiaster och tidigare spelare med hög hockeykompetens. Hockeystore har idag Sveriges snabbast växande e-handel med butiker både i Karlstad och Jönköping. Företaget samarbetar idag med 19 klubbar i Sverige och levererar material till över 15 000 hockeyspelare.