Lördag Lör 15 Maj Maj
Fredag Fre 11 Juni Jun
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Fredag Fre 3 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Ett fortsatt partnerskap som ska ge energi

7 juli 2021 10:38
Partner

Karlstads Energi förlänger sitt samarbetsavtal med Färjestad BK – och fortsätter vara en av klubbens större partners.
– Vi är glada att Karlstads Energi väljer att vara med på vår resa och stöttar oss i vår strävan efter såväl ett tionde guld på herrsidan som ett avancemang till SDHL, säger Helen Högberg, kommersiell chef, Färjestad BK.


Karlstads Energi är, tillsammans med Färjestad BK, två av länets starkaste varumärken. – Den här satsningen ligger helt i linje med vår vision att vi ska vara Främst med ny energi. Sportsligt hoppas vi naturligtvis att vårt samarbete ska ge Färjestad just ny energi att knyta ihop guldsatsningen i SHL och en gång för alla ta steget upp i SDHL, säger Erik Kornfeld.

I det nya avtalet öronmärks häften av ersättningen till Färjestads dam- och flickverksamhet.
– Vi har länge haft ambitionen och målet att gå upp i högsta serien med vårt damlag. För dam- och flickverksamheten är det av stor vikt att vi inom snar framtid faktiskt tar det där steget upp till SDHL. De unga tjejerna behöver sina egna idoler och förebilder att se upp till, och kan vi spela i högsta serien så kommer också intresset för damhockeyn i Karlstad och Färjestad BK att öka. Det är jag övertygad om. Avtalet med Karlstads Energi ger oss bra förutsättningar för att fortsätta satsningen uppåt, säger Helen Högberg.
– Hälften av våra kunder är kvinnor, så det är självklart att våra sponsorpengar ska fördelas jämställt, avslutar Erik Kornfeld, vd på Karlstads Energi.

På bilden ses från vänster: Silje Holös, huvudtränare dam, Erik Korfeld, vd Karlstads Energi, Mia Johansson, försäljningschef, Karlstads Energi, Johan Pennerborn, huvudtränare herr.