Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Byggbeslag och Färjestad BK fortsätter tillsammans

3 juni 2021 15:26
Partner

Som ett led i att stärka varumärket på lokal som nationell nivå väljer Byggbeslag att fortsätta samarbetet med Färjestad BK.
– Vi ser detta som särskilt intressant när vi nu har möjlighet att synas inte bara i A-lagets sammanhang utan även inom dam- och juniorhockeyn. Det ger oss god exponering mot våra relevanta målgrupper, säger Matthias Eriksson, VD Byggbeslag.


Det är ett samarbete som pågått under lång tid. Inför kommande säsong väljer Byggbeslag att utöka samarbetet med Färjestad BK.
– Byggbeslag har under senaste tiden genomfört ett antal större förändringar för att stärka sina marknadspositioner ytterligare på den lokala och nationella marknaden. Vi ser nu därför möjligheten att exponera vårt varumärke ytterligare tillsammans med ett av idrottssveriges starkaste varumärke; Färjestad BK, säger Matthias Eriksson, VD för Byggbeslag.
– Nytt för säsongen 2021/2022 blir att vi ändrar vår exponering från att vara lokal till att även få en nationell och regional anpassning. Något som också speglar vår geografiska spridning med medarbetare och kontor över hela Sverige, fortsätter Matthias.

Sedan slutet av 50-talet har Byggbeslag levererat produkter, installationer och service inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen.
– Byggbeslag och Färjestad BK ser fram emot säsongen 2021/2022 och vi gör det tillsammans, hållbart och säkert, avslutar Matthias Eriksson.

– Vi är mycket glada och stolta över det förnyade och utökade samarbete med Byggbeslag. Byggbeslag har varit med i vårt nätverk av partners i mer än tio års tid. När Byggbeslag nu riktar sin exponering mer från lokalt till nationellt gläder det oss extra att vi får vara en del av den satsningen. Förutom exponering i samband med damlag, junior och herrlag kommer även aktiveringar för deras personal och kunder ske tillsammans med Färjestad BK i Löfbergs Arena, säger Mats Tågmark Färjestad BK Marknad.

På bilden ses från vänster: Mats Tågmark, Färjestad BK, Matthias Eriksson (VD, Byggbeslag) och Katarina Westberg (Marknadskoordinator, Byggbeslag) samt Niclas Eriksson, Färjestad BK.