En frisk fläkt förlänger samarbetet
Publicerad: 2021-10-22
Partner
Vi är glada att kunna presentera en stark kontraktsförlängning. Karlstadföretaget Fläkt Teknik fortsätter att vara en stark partner till Färjestad BK.
– Vi älskar att synas i positiva sammanhang, vilket vi definitivt gör tillsammans med Färjestad BK, säger VD Magnus Forsberg.

Att ha bra spelare på isen är viktigt för att nå framgång. En förutsättning för att ha det är att även ha bra spelare utanför isen. Ett starkt nätverk av partners, där Fläkt Teknik ingår, är en av de viktigaste delarna för att skapa förutsättningar för verksamheten.

– Det är viktig för oss på Fläkt Teknik att vi har ett starkt Färjestad BK. Vi är väldigt hockeyintresserade, samt att vi älskar att synas i positiva sammanhang, vilket vi definitivt gör tillsammans med Färjestad BK. Vi lever och jobbar efter samma devis - med det stora hjärtat och det hårda arbetet. Rent affärsmässigt är det av största vikt för oss att ingå i det fina partnernätverk som Färjestad BK byggt upp genom åren. Det ger oss en fin bas att stå på i våra affärsrelationer, säger Magnus Forsberg.

Kommunikatör Stefan Eriksson