Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Fredag Fre 23 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 3 November Nov
Lördag Lör 7 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec

Publikinformation inför hemmapremiären

24 september 2020 10:00
Publik

Det är med stor frustration och besvikelse vi kan konstatera att det inte blir någon stor premiärfest i Löfbergs Arena på lördag. Publikrestriktionerna om max 50 personer på plats i Löfbergs Arena kvarstår.


Matchen mot AIK förra tisdagen spelades även den under samma restriktioner. Max 50 åskådare på plats, och det blir likadant på lördag i hemmapremiären mot Brynäs.
– Det är tråkigt, ledsamt och frustrerande, allt på samma gång. Men vi kan just nu inte göra något annat än att följa de restriktioner som råder och hoppas på lättnader i en snar framtid. Under tiden jobbar vi på med de olika tänkbara scenarion som kan tänkas komma, säger VD Stefan Larsson.

De 50 platser som finns tillgängliga på lördag lottas ut bland deltagare i kampanjen ”Ett Grönvitt Hjärta” samt serie -och säsongskortsinnehavare.
– Hur vi än gör med de platser vi har att tillgå kommer det finnas de som känner sig förfördelade. Det är ingen situation vi någonsin önskat och jag kan väl bara säga att vi gör precis allt vi kan för att göra så många vi kan nöjda. Och det är tyvärr inte speciellt lätt i dagsläget, säger Larsson.

Om en lättnad kommer inom en snar framtid så finns en god plan och beredskap i Löfbergs Arena.
– Vi har tagit fram en arenaanpassning där vi känner oss trygga i allt vad gäller in -och utpassering, avstånd på läktare och publikutrymmen som gör att vi är redo när gränsen förhoppningsvis snart höjs. Samtidigt gör SHL och Svenska Ishockeyförbundet allt de kan från centralt håll i frågan utan att för den skull tumma på smittskyddssäkerheten för besökarna i den processen, säger Larsson.

Som ett led i att täcka upp för uteblivna publikintäkter startades kampanjen ”Ett Grönvitt Hjärta”. En kampanj där vem som helst kan bidra med 50kr eller mer vid köp av virtuella matchbiljetter.
– Våra grönvita vänner har nappat fint på kampanjen och visat ett stort hjärta för Färjestad BK. Nu när vi går mot en hemmapremiär, som i normala fall hade varit utsåld, får vi istället gå för att få ”fullsatt” på elektronisk väg. Det finns många FBK:are där ute och det är vi ödmjukt tacksamma över, avslutar Larsson.

För att köpa en stödbiljett till hemmapremiären, klicka här!