Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Söndag Sön 22 Januari Jan
Onsdag Ons 25 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Idag 5 Februari Feb
Onsdag Ons 8 Februari Feb
Söndag Sön 12 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar

Byggtema förlänger samarbetet med Färjestad BK

1 juni 2021 09:00
Partner

Örebroföretaget ByggTema fortsätter som en stark partner till Färjestad BK. 
 – Med fortsatt expansion i Värmland och Karlstadområdet ser vi det som ett naturligt steg att fortsätta som stolt partner till Färjestad BK, säger ByggTemas VD Mikael Magnusson.


– För oss på ByggTema är det en självklarhet att förlänga vårt samarbete med Färjestad BK ännu ett år och förhoppningsvis kommer möjligheten att uppleva stämningen i arenan på riktigt igen under året. ByggTema utökar även ytterligare sin verksamhet och söker snickarkollegor för att precis som Färjestad bygga ett framgångsrikt och långsiktigt lag med kompetenta spelare. Efter ett innehållsrikt och annorlunda år har vi sett att goda samarbeten och fungerande team är viktigare än någonsin, säger ByggTemas VD Mikael Magnusson som också vill rekrytera personal till kontoret i Karlstad.

– Vi på ByggTema ser fram emot en intressant höst med nya uppdrag och samarbeten. Vill du ta del av den resan som medarbetare hos oss i Karlstad? Tveka inte att höra av dig till Joel Fråstad på telefon 073-261 51 62 om du är intresserad av att jobba hos oss, säger Magnusson.
– Vi är verkligen tacksamma och stolta över att få fortsätta samarbetet och partnerskapet med ByggTema. Att ByggTema, som är en av de starkaste byggaktörerna i Örebro och Mellansverige, nu fortsätter att satsa hårt på Värmland och Karlstadregionen och då väljer Färjestad BK för att både etablera varumärket samt stärka sitt företagsnätverk glädjer oss på alla sätt, säger Mats Tågmark på FBK Marknad.