Danny Saucedo – The Run(a)way Show till Löfbergs Arena

29 oktober 2019 10:00
| Konsert

För två år sedan gjorde han succé och sålde över 120 000 biljetter till sin publik- och kritikerhyllade show ”NU”. Danny och hans team har nu skapat en om möjligt ännu mäktigare upplevelse - ”The Run(A)way Show” – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck.


För första gången någonsin åker Danny Saucedo ut på turné genom hela landet med en helt egen show - och inte vilken show som helst!
Förbered dig på en upplevelse som tänjer på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. Fullblods-entertainern Danny bjuder på en extraordinär popshow, med en nyskapande scenlösning, tillsammans med tio av Europas bästa dansare. För första gången i modern svensk pophistoria har det skapats en egen kläddesign, som är helt och hållet framtagen för artisten och hans entourage på scen. Och självklart bjuder Danny på alla sina hits, både gamla och nya!

Välkommen på en brakshow med en av Sveriges främsta entertainers!

GOLDEN STAR

895 KR / PERSON + SERVICEAVGIFT

Vår showrestaurang ”Golden Star” är belägen med en fantastisk vy över arenan och showen. Här njuter ni av mat och dryck i toppklass. Ibland är det svårt att välja, därför serveras en förrätts-dubbel på tallrik och därefter två olika varmrätter på buffé. Våra kockar trancherar och berättar om maten på plats. Vid restaurangens bakre bord serveras middagen vid bordet och sedan har ni omedelbar närhet till era platser på restaurangens läktare. Vid restaurangens balkongbord serveras maten och ni ser showen direkt från ert middagsbord.

MENY

FÖRRÄTTER

Skagen tartlett med löjrom, picklad rödlök och kryddkrasse.

Sashimi på sojarimmad laxloin med sjögrässallad, wasabicrisp och hummercreme.

HUVUDRÄTTER

Kryddstekt kalventrecôté serveras med rökt sidfläsk, syltlök, rostad pumpa samt tryffelsky och jordärtskockspuré.

Vitvinspocherad rödtunga serveras med räkor, tomat och dill samt krämig skaldjurssås och jordärtskockspuré.

THE LOCKER ROOM

734 KR / PERSON + SERVICEAVGIFT

Kom i perfekt stämning och känn gemenskapen i restaurang The Locker Room. Maten är streetfood-inspirerad med smaker från olika delar av världen. På menyn hittar ni allt från den klassiska burgaren till en asiatisk lax.
## Klicka här för fullständig meny

THE CHEF’S TABLE

1 595 KR / PERSON + SERVICEAVGIFT

Paketet för dig som vill ha det bästa av allt. Här serverar vi en välkomponerad fem-rätters meny med tillhörande dryckespaket. Kvällen startar givetvis med bubbel, kocken lagar och berättar om maten från det öppna köket och vi garanterar en gastronomisk upplevelse. Showen ser ni från bästa läktarplats. Kan det bli bättre?

MENY

PILGRIMSMUSSLA - Mango, räkor & dill
JORDÄRTSKOCKA - Variation, lardo, kycklingskinn
GÖS - Balsamico, musselskum & broccolipuré
HJORT - Betor, enoki & lökmarmelade
BJÖRNBÄR - Pannacotta, smörsnö, vitchoklad

För frågor och bokningar, kontakta Färjestad BK Kundcenter på tel 054-22 33 00 eller e-post kundcenter(a)farjestadsbk.se

VARMT VÄLKOMNA!